Preprost ritual do manifestacije vaših želja

Preprost ritual do manifestacije vaših želja (foto: Profimedia) Profimedia
8. 12. 2020

Kot bi mignil, sva prijadrala do tretje adventne skrivnosti. Ta je na prvi pogled zelo preprosta in za izvedbo, najlažja do sedaj.

Vendar, ko se malce poglobiš in si dovoliš pogledati situacije iz drugega zornega kota, vidi, da prav ta tretji korak od tebe zahteva, tebe v celoti. 

Zakaj?

Imela sva točko spoznavanja in imela sva točko odpuščanja. Že na samem začetku najinega druženja pa sem ti dejal, da se boš v tem adventu, lahko v popolnosti izrazil ti.

Torej, si na vrsti ti. Zato bo vse skupaj še malce bolj zapleteno. Kajti, moral boš prepoznati, kaj je v resnici tvoje izražanje v Egu in kaj je v resnici tvoje izražanje v želji.

V vsakodnevnem življenju se velikokrat borimo sami s sabo, zato ker mislimo, da je Ego želja ali celo, da je želja Ego. Veš, to je samo en dokaz več, kako zelo smo radi v svojem kokonu, varni, popredalčkani in brez za nas, odvečnih nalog ter skrbi.

Nauk tretje adventne nedelje(13.12.2020) in tretjega stebra v energijski eri pa govori o tem, kako zelo je vredno vstopiti iz svojega lastnega udobja, če želiš zares spoznati sebe.

Bi lahko iz tega torej sklepala, da se pravzaprav ne poznava, ne poznaš ti sebe in ne jaz tebe?

To je precej zapletena zgodba, o kateri raje kdaj drugič. Za tokratno razmišljanje se bova ustavila pri prepoznavanju želje po Egu, za lažje razumevanje, kaj je tvoja resnična želja, ki te bo pri kreaciji te naloge, pripeljala k dušnemu cilju.

Želja po Egu. Najverjetneje se oziraš okoli sebe in verjamem, da zelo dobro opazuješ ljudi. 

Kako, brez tega, da se sploh pogovarjava o želji, spoznati človeka, ki svoje želje izraža preko Ega? 

Ta neprestano govori, neprestano želi biti v središču pozornosti, neprestano ima vedno prav in neprestano je njegova zadnja. Če ne, je ta oseba sposobna še tebe samega obrniti proti sebi, z načrtovanim pritajenim prilaganjem občutka krivde. 

Ups! Srčno upam, da se v tem zapisu nisi sam našel. Kajti, v kolikor si se, je ta naloga zate zmagovalna, če jo uspeš pripeljati do konca. 

Preprosto povedano, govoriva o manifestaciji tvojih želja. In prav v tem grmu, največkrat tiči nelagodje ljudi, ki so se doslej izražali tako, da so bili drugim všečni ter navidezno uglajeni. 

Preden se bova lotila pisma in boš lahko počel vse tisto, kar si vajen že dve nedelji nazaj, imava še eno pomembno točko naloge. Svojo željo boš zapisal, opisal, napisal, pri tem upošteval svoj vidik želje in jo podkrepil še s sliko, ki tvojo željo uprizarja.

Vendar pozor, na tej sliki ne sme biti ne tebe, ne tvojih družinskih članov, prijateljev in znancev. Namreč, če bi bil ti na tej sliki, pomeni da si v željenem trenutku že bil. Zaradi te geste bi, lahko namreč, potegnil sebe v preteklost.

Torej sliko najdeš kjerkoli. Pomembno je, da samo natančno, precizno, prikazuje tvoj cilj, ki je uresničenje želje. Sliko, ki jo izbereš, nato izrežeš v takšni velikosti, da jo boš lahko priložil k pismu. 

Ritual je sila preprost. Vse, kar potrebuješ je vijolične ali indigo barve list papirja, svoje umirjene misli, zavedanje Najvišjega in rdečo ovojnico.

Dal ti bom samo nekaj smernic. Ko pričneš pismo pisati, ga pišeš od začetka do konca brez prekinitve. Sam se odločiš, kje boš pismo pisal in se udobno namestiš. Ko si tako udobno nameščen, predlagam, da zapreš oči in se skušaš, vsaj za trenutek, usrediščiti v svoji energiji. Ko boš začutil, preprosto prični pisati in se ne obremenjuj, kaj pišeš. 

Še nekaj smernic za tretje pismo. V pismu zapiši vse, kar se spomniš in piši tako, kot da bi pisal svojemu najboljšemu prijatelju. V pismu tako omeni vse, dogodke, datume, imena oseb, ki so povezane z navedeno tematiko. Za zaključek pa ne pozabi izpostaviti ene želje ali situacije, ki jo, glede na navedeno temo, želiš razrešiti. 

Na koncu se še podpišeš, napišeš datum, list trikrat preložiš in ga daš v kuverto skupaj s sliko. Ko boš prižgal tretjo svečko na adventnem venčku, pa naj bo to pismo shranjeno pod adventni venček (samo v nedeljo, nato ga spraviš v predal).

Za konec še namig. Ne pozabi pokukati v prvo in drugo pismo, kajti lahko, da se je del zapisanega že pričel udejanjati. Če si v pismu v prvem in drugem adventnem tednu zapisal nekaj, kar se je že uresničilo, to preprosto prečrtaj, pospravi nazaj v pripadajočo kuverto in hrbtno stran le-te zapiši datum, ko se ti je prečrtano začelo uresničevati. 

Želim ti prijeten teden v objemu ljubezni. Uroš Adrian