Preverite, ali ste na področju denarja rojeni pod srečno zvezdo!

Preverite, ali ste na področju denarja rojeni pod srečno zvezdo! (foto: Pixabay) Pixabay
28. 4. 2020

Vsi izmed vas ste se zagotovo že kdaj vprašali, ali vam je bogastvo položeno v zibelko, ali vam je namenjeno, da se morate v življenju za denar vedno bolj truditi kot ostali. 2. hiša v astrologiji govori o stvareh, ki vam zagotavljajo fizični obstoj, o materialnem stanju, o pridobivanju denarja in materialnih vrednostih. Preverite, če ste na tem področju rojeni pod srečno zvezdo.

Glavni simboli te hiše so denar, zaslužek, dolgovi in vse, kar je povezano z materialnim svetom. V njej lahko glede na to, kateri planeti in znamenja se v vaši natalni karti v njej nahajajo najdete odgovore na vprašanja o možnosti zaslužka in investiranja.

Nakazane so tudi možnosti dobitkov ali izgub, ki se vam obetajo na življenjski poti.
Opisuje vse povezano z denarjem in materialnimi vrednostmi ter s tem, kaj si v življenju lahko privoščite, ne da bi ogrozili lastno varnost. Skozi to hišo se zrcali vaš odnos do denarja in udobja ter varnosti.

SONCE V 2. HIŠI

S to pozicijo imate zagotovo povečane finančne ambicije in si ne dovolite, da bi se po svetu sprehajali s prazno denarnico. Perspektiven, kvaliteten posel zadovoljuje vaše potrebe, ki so ključnega pomena za vašo stabilnost in materialno varnost. Veliko se ukvarjate z denarjem, sposobni ste tudi pretiravati v smeri zapravljanja, vendar le toliko, kolikor prenese vaš bančni račun.

Konstruktivni in uporniški se zanesete samo nase in ne pričakujete da vam bodo na področju denarja drugi priskočili na pomoč. Ta položaj nakazuje na odlično sposobnost opazovanja in ocenjevanja stvari v okolju, kjer delujete, kar vam lahko dolgoročno prinese bogastvo.

LUNA V 2. HIŠI

Če se luna nahaja v tej hiši, ste lahko zadovoljni, saj ste pravi inovativni mojster na področju služenja denarja. Vendar lahko kljub temu hitro izgubite tla pod nogami, zaradi svojih neskončnih želja. Ves čas ste v pogonu, tudi na potovanjih radi zapravljate. Izražena je potreba po optimističnem pogledu na materialno področje, prepletena z racionalnim pristopom, ki vam omogoča, da vsega denarja, ki ga zaslužite, ne zapravite takoj.

Več pa si preberite TUKAJ ali na horoskop.si.