Preverite, kako se vaši otroci soočajo s šolskimi obveznostmi glede na horoskopsko znamenje

Preverite, kako se vaši otroci soočajo s šolskimi obveznostmi glede na horoskopsko znamenje (foto: Profimedia) Profimedia
16. 2. 2019

Na pomoč vam bo v mesecu maju, ko se začne v šoli najbolj vroče obdobje priskočil Merkur v znamenju bika, ki se bo gibal direktno in s tem otrokom omogočil, da dosežejo zaslužene cilje, seveda s trudom. Proti koncu maja bo Merkur v dvojčkih poskrbel za lahkotno in razigrano dogajanje, zato bodo otroci bolj spontani in neobremenjeni. V začetku junija, ko se Merkur seli v znamenje raka pa lahko pričakujete nekaj splošne nezbranosti in občutljivosti, zato bo potrebno spodbujati njihovo samozavest.

Otroci, rojeni v znamenju ovna

Polni navdušenja nad novim znanjem, ki ga bodo dobesedno srkali vase in se z njim seveda tudi pohvalili vas bodo ovni presenetili s svojo samostojnostjo. Za igro bodo sicer zainteresirani, vendar jim bodo domače naloge glavno opravilo, v katerega bodo silili tudi druge otroke. S svojim temperamentnim karakterjem bodo večkrat delovali brezskrbno, vendar se ne bojte, saj so zelo odgovorni in sposobni odgovorno ravnati tudi v ostalih situacijah povezanih s šolo.

NAJBOLJŠA SPROSTITEV: Ples, še posebej živahni ritmi.

Otroci, rojeni v znamenju bika

Za otroke v znamenju bika je soočanje s šolskimi obveznostmi trden pristanek na realna tla in poglavje, ki ga je potrebno sprejeti. Nikar se ne čudite, če bodo zjutraj preveč zaspani, da bi si še enkrat pogledali šolsko snov. Poskusite jim pomagati s kakšnimi zanimivimi miselnimi nalogami, v nasprotnem primeru bodo ves čas iskali zabavo in vse drugo, samo učenje ne. Potrebno bo pokazati nove tehnike učenja, s tem bodo dosegali odlične rezultate.

NAJBOLJŠA SPROSTITEV: Plezanje, še posebej za fante.

Otroci, rojeni v znamenju dvojčkov

Vaši otroci, rojeni v znamenju dvojčkov bodo presenečali presenetili s svojo zagnanostjo, vendar pazite, kljub temu jih bo potrebno dokonca šolskega leta ves čas motivirati in vzpodbujati. Včasih bodo tako brezskrbni, da bodo enostavno pozabili na domačo nalogo in se temu na koncu hudomušno nasmejali. Bodite pozorni na doslednost in za vsak primer raje imejte njihov urnik pod drobnogledom.

NAJBOLJŠA SPROSTITEV: Glasba, še posebej petje.

Otroci, rojeni v znamenju raka

Vaši otroci, rojeni v znamenju raka bodo v šoli resnično blesteli, saj se bo aktivirala tekmovalnost. Čeprav bo občutljivost še vedno prisotna, se bodo znali, če bo to potrebno tudi postaviti zase. Bolj jim bodo na kožo pisani pisni testi, saj bodo lahko v miru prišli do pravih odločitev in seveda tudi do dobrih ocen, ki bodo zanje v tem šolskem letu še kako pomembne.

NAJBOLJŠA SPROSTITEV: Gimnastika, še posebej deklice.

Otroci, rojeni v znamenju leva

Vaši otroci, rojeni v znamenju pogumnega leva bodo v šoli glavni na vseh področjih. Tako pri dojemanju snovi, kot tudi pri hobijih, ki bodo za njih prava sprostitev in zagon za še boljše ocene. Večkrat se bodo zatekli po odgovore k starejšim generacijam in si le tako zagotovili pri testih in spraševanju veliko prednost. Tekmovalnost bo koristna, le malce nazaj jih bo potrebno držati, da jih družba otrok ne izloči zaradi vzvišenosti.

NAJBOLJŠA SPROSTITEV: Igranje inštrumenta, še posebej kitare.

Otroci, rojeni v znamenju device

Vaši otroci rojeni v znamenju device bodo pokazali veliko interesa za nove podvige in predvsem nove predmete, ki pa se jih bodo tudi hitro naveličali. Za premagovanje hitre naveličanosti vam predlagamo, da jih pustite, da sami začutijo, kdaj jih bo neko področje ponovno zanimalo. Tako lahko od device pričakujete neverjetne rezultate, še posebej na koncu šolskega leta. Prisotna bo izredna želja po napredku.

NAJBOLJŠA SPROSTITEV: Borilne veščine, še posebej karate.

Otroci, rojeni v znamenju tehtnice

Otroci, rojeni v znamenju tehtnice ne bodo pretirani oboževalci akcije, hrepeneli pa bodo po skladnosti. Zagotovo bodo oboževalci novih predmetov, s katerimi se bodo počutili polni znanja. Izredno bodo vztrajni ter odločni, vendar kljub temu ne bodo šli z glavo skozi zid. Svoje odločitve bodo sprejemali počasi in premišljeno, zato boste včasih jezni nanje, ker boste od njih pričakovali akcijo.

NAJBOLJŠA SPROSTITEV: Igranje inštrumenta, še posebej klavirja

Otroci, rojeni v znamenju škorpijona

Otroci, rojeni v znamenju škorpijona bodo nemirni, igrivi, želji novih spoznanj, novih reči, tako tudi novih knjig in prijateljev. Izredno enostavno se bodo vklapljali v novo okolje ter novo družbo. Ne skrbite, saj vam ne bodo delali pretiranih preglavic pri odhodu v šolo. Želja po odkrivanju novosti bo prisotna do konca šolskih dni. Kakor hitro snov ne bo zanimiva, se ji bodo brez težav izognili.

NAJBOLJŠA SPROSTITEV: Nogomet, še posebej fantje

Otroci, rojeni v znamenju strelca

Strelci so izredno navezani na starše in družino, zato bosta najpomembnejši podpora in razumevanje. Pripravite se na občutljivost in ranljivost vašega otroka, rojenega v znamenju strelca, s tem pa tudi na nihanje razpoloženja, ki bo seveda nekoliko povezano z ocenami. Le to vam bo omogočalo, da boste lažje zaznali, kdaj je potrebno šolskim obveznostim še bolj slediti. Proti koncu šolskega leta bodo neverjetno uživali v risanju, slikanju in v vsem, kar je povezano z umetniškim izražanjem.

NAJBOLJŠA SPROSTITEV: Krožki, ki so povezani z izražanjem, še posebej dramski.

Otroci, rojeni v znamenju kozoroga

Otroci rojeni v znamenju kozoroga bodo na področju šole pokazali prave značilnosti svojega znamenja. Zagotovo bodo zelo pridni, tako pri učenju, kakor pri drugih opravilih. Prelevili se bodo v mirne, inteligentne učence, ki veliko opazujejo in razmišljajo napredno. Da ne bodo dobili ob kakšni slabi oceni občutka, da so manj vredni, je pomembno, da skušate pozitivno vplivati na razvoj njihove osebnosti in samozavesti. Na raznih šolskih prireditvah bo vaš otrok kozorog raje ostajal v ozadju.

NAJBOLJŠA SPROSTITEV: Učenje tujega jezika, še posebej nemščine.

Otroci, rojeni v znamenju vodnarja

Pozornost bo vašim otrokom, rojenim v vodnarju tako pomembna, da bodo temu posvetili vso svojo vnemo ter energijo. Za ugled bodo pripravljeni veliko narediti. Da so pomembni, bodo želeli poudariti tudi med prijatelji. Spremembe in novosti bodo v šoli prenašali težje, čeprav jih nova področja običajno najbolj zanimajo. Odlikovali jih bosta potrpežljivost in natančnost, z vso vnemo se bodo loteval učenja in celo priskočili na pomoč kakšnemu sošolcu ali sošolki.

NAJBOLJŠA SPROSTITEV: Učenje tujega jezika, še posebej francoščine.

Otroci, rojeni v znamenju rib

Ne nasedajte na očarljivost in družabnost vaših otrok rojenih v znamenju rib, čeprav jim boste kljub temu, da bodo imeli pogosta obdobja ležernosti, ko bo vprašanje igra, težko rekli ne. Ne bodite presenečeni, če boste morali otroke ribe drezati, naj opravijo domačo nalogo in slediti njegovemu urniku, v izogib težavam. Zasanjanost, ki je njihova lastnost jih bo malce zapustila, bolj bodo budni, še posebej na področjih povezanih z logičnim razmišljanjem.

NAJBOLJŠA SPROSTITEV: Ustvarjanje, slikanje.

Pripravil: Horoskop.si

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri