Prihaja obdobje Marsa v Raku: Preverite, kako bo to vplivalo na vaše horoskopsko znamenje

Prihaja obdobje Marsa v Raku: Preverite, kako bo to vplivalo na vaše horoskopsko znamenje (foto: Profimedia) Profimedia
25. 3. 2023

Marsovo potovanje se bo od sobote 25. marca do 20. maja odvijalo v znamenju raka. 

To je obdobje, ki vam daje priložnost, da skrbno okrepite povezavo s preteklostjo in družinskimi vrednotami. Prihaja želja, da naredite bolj nežen in udoben korak v prihodnost. Res je, da je Mars umirjen, ko se premika skozi občutljivega raka, vendar to ne pomeni, da ne boste v tem obdobju ničesar naredili. Če se naučite povezati z energijo Marsa v raku, lahko dosežete veliko. Čas je, da vzamete svoje kladivo in žeblje, da lahko začnete ali dokončate vse kar je povezano z domom.

Zaznavali boste večjo potrebo po boju za pravice družinskih članov, želeli boste uskladiti in urediti domače razmere. Čeprav energija tega Marsa neguje, bo naredil vse, kar je potrebno, da brani tisto, kar in za koga mu je mar. Posledično boste morda opazili, da se prebuja intenziven zaščitniški instinkt. Namesto neposrednega pristopa k iskanju tega, kar želite, boste tokrat izbrali bolj pasiven pristop. Če se z nečim ne počutite čustveno povezani, ne boste ukrepali.

Pričakujte močno zaščitniško in zvesto naravo, zaradi česar boste brez pomisleka skočili v bran prijatelju ali družinskemu članu, za katerega menite, da se z njim ravna nepravično. Na svoj dom boste gledali kot na svoje zatočišče, zato boste z veseljem doma preživeli več časa kot običajno. Sprememba tokrat ne bo nekaj, kar se zdi zelo enostavno. Poudarjali boste stabilnost in udobje, zato se boste izognili vsemu, kar lahko poruši vaše ravnotežje. Zalotili se boste, da svoja čustva zadržujete v sebi, kar lahko povzroči, da postanete nerazpoloženi.

Vzdušje bo zelo mirno, morda se bo sprva zdelo celo dolgočasno, vendar je to obdobje, ko bi si morali vzeti čas in se sproščeno prepustiti čustvenim vibracijam. Sprejmite to nostalgično ter nežno energijo in se ponovno povežite s preteklostjo. To je vpliv, ki vas vabi da stopite v stik s svojimi občutki in svojo preteklostjo ter se zazrete globoko vase.

V srčnih zadevah boste zelo previdni, preden se boste nekomu resnično predali, boste vse skupaj raziskali in analizirali. Na odru življenja boste delovali znotraj ozračja čustev. Vaš občutek za čas bo odvisen od sposobnosti, da se prilagodite čustvenim vibracijam. Prihaja tudi preveč pasivnost v situacijah, ki zahtevajo direktno soočenje. Če ste z nekom v sporu, nikar ne kopičite jeze, saj lahko kasneje pride do še večjega izbruha.

Hrepeneli boste po čustveni iskrenosti in takoj boste zaznali nesoglasja ter laži. Na vsak način boste želeli zavarovati svoje življenje in odnose. Otroci bodo vir navdiha, za igro in svobodno izražanje čustev. Najboljše se boste počutili, če se boste popolnoma prepustili toku. In če vam ne bo do nečesa, se umirite, dokler se zopet ne boste dobro počutili. To je vpliv, ki vas opozarja, da pričakujte tudi poraz in izgubo. V argumentiranja se boste podajali z noto ponižanja. Vijugali in raziskovali boste le tam, kjer poznate razporeditev. Zelo odkriti boste pri najmanjših stvareh, vendar se boste spretno izogibali sprejemanju večjih življenjskih odločitev. Motilo vas bo, če boste morali karkoli pomembnega storiti sami. Nikakor ne boste želeli biti prepuščeni lastnim prizadevanjem.

Kako bo Mars v znamenju raka vplival na posamezna astrološka znamenja?

Ovni, levi, strelci in vodnarji, težko se boste v tem občutljivem obdobju izražali, ne da bi postali razdražljivi. Zadihajte in se ohladite, preden impulzivno izrazite svoja čustva. To preprosto dejanje, da se umirite, preden skočite, vam bo dolgoročno prihranilo veliko drame.

Biki, device, dvojčki in tehtnice: besede lahko bolijo, kar že veste. Zato morate premisliti, preden spregovorite in se izogibati besedam, ki bi jih lahko v prihodnosti obžalovali. Prav tako lahko izgubite potrpljenje, če se nekdo ne bo takoj odzval na vaša sporočila.

Raki, ribe, kozorogi in škorpijoni: čeprav boste želeli v tem obdobju uresničiti vse svoje sanje, bo potreben čas, prav tako bo potrebno uporabiti kanček potrpljenja. Ne jezite se zaradi stvari, ki so izven vašega nadzora.

Pripravil: Horoskop.si

  • Morda bi vas še zanimalo: Jure Košir je nekdanji uspešen smučar, ki doma hrani tudi bronasto olimpijsko medaljo. Danes ga poznamo kot uspešnega podjetnika, ustvarjalca vsebin, voditelja ob različnih priložnostih ter v prvi vrsti očeta treh otrok in partnerja Simoni. Poglejte si, kaj vse je razkril o sebi v podkastu z Živo Avžner.