Prihaja polna luna! Preverite, kako bo vplivala na vaše horoskopsko znamenje

17. 3. 2022
Deli
Prihaja polna luna! Preverite, kako bo vplivala na vaše horoskopsko znamenje (foto: Profimedia)
Profimedia

Tukaj so kratki povzetki, kako bo polna luna marca 2022 vplivala na vsako znamenje zodiaka.

Polna luna bo nastopila v petek, 18. marca ob 08.18 uri. 

Marčevska polna luna se bo odvila v zemeljskem znamenju Device. Resna in marljiva devica obožuje čiščenje vseh vrst. Je analitična, organizirana, praktična in osredotočena na dobro počutje. Zato je ta luna idealen čas, da očistimo svojo preteklo čustveno prtljago in se očistimo strupenih misli ali nezdravih dinamik v odnosih. Pomaga nam videti, kaj točno je treba sprostiti.

Luna se bo zibala nasproti zasanjanega Neptuna. Ta kozmična kombinacija povečuje našo občutljivost in otežuje jasno videnje stvari. Poleg tega močna povezava s planetom Plutonom daje teji luni transformativni potencial. Zdaj imamo dostop do globokih moči, ki jih lahko uporabimo za spremembe. 

Tukaj so kratki povzetki, kako bo polna luna marca 2022 vplivala na vsako znamenje zodiaka.

OVEN

Kako skrbite za svoje zdravje? Ta polna luna želi, da je vaš urnik urejen in da so vaše prioritete primerno upoštevane. Poskrbite, da boste porabili energijo za svoje dobro počutje, tako da si pustite dovolj časa za spanje, počitek in zase na splošno. Nikar zaradi dela ne žrtvujte svojega počutja. Privoščite si čas za sprostitev. Namenite več pozornosti zdravi prehrani. Zdravje bo sedaj v središču pozornosti.

BIK

Opustite svoje omejitve in se sprostite, ne glede na to, kaj se vam trenutno dogaja v življenju in kako zahtevno je, vsaj nekaj časa namenite zabavi in užitku. Vaši hobiji in prostočasne dejavnosti si zaslužijo več pozornosti, zato zdaj vlijte svojo energijo v svoje strasti. Uživanje v življenju je vedno učinkovita izraba časa. Lažje se boste spopadli z izzivi, če si boste privoščili nekaj čistega užitka. Prav tako se vam bo v tem času dogajalo veliko na področju otrok in na vašem odnosu z njimi. Če otrok nimate, pa se lahko tiče vseh vaših ustvarjalnosti. Vsega, kar lahko razumete kot svoje "otroke". 

DVOJČKA

Ja, že je prišel čas je za spomladansko čiščenje. Pobrskajte po svojih predalih, očistite svoje omare in napolnite nekaj škatel s stvarmi, ki jih ne uporabljate več. Če boste osvobodili svoje fizično okolje motečega nereda, boste dobili več energije za uresničevanje svojih ciljev. Pod to polno luno bo na tapeti tudi vaš odnos z mamo. Kaj ostaja nerazrešeno? Ste že sposobni se zahvaliti mami za vse, tudi za vse težko? 

RAK

Čas je, da namenite več pozornosti vašemu družabnemu življenju in komunikaciji na splošno. Odgovorite na vsa e-sporočila, stopite v stik s prijatelji, s katerimi ste želeli že dolgo nazaj stopiti v stik. Ko boste uredili svoje družbene zadeve, se boste počutili veliko boljše. Prav tako je to čas, da mirno, pa vendar iskreno izrazite sebe. Opazujte svoje telo, ko se poskušate izražati pristno? Ali so v njem kakšne blokade? To vam kaže, na čem je še potrebno delati. 

LEV

Čas je, da uredite svoje odnose v primarni družini, saj te oblikujejo vaše sedanje odnose s partnerjem in prijatelji. Lahko si privoščite vajo za zdravljenje ranjenega otroka v sebi. Prav tako je to čas, da pregledate svoje finance. Ta polna luna osvetljuje vprašanje glede financ in vaše potrošniške navade, zato je pravi čas, da pregledate svoje bančne izpiske in preverite svoje prihranke, da vidite, kje ste. Lahko si sestavite spomladanski proračun, se boste lahko poleti, ko je vaše obdboje, bolj brez skrbi. 

DEVICA

To je vaša polna luna, zato je to vaš čas, da zasijete, čeprav ste ponavadi skromni. Zaupajte vase in se ne bojte izpostaviti sebe. Ljudje cenijo vašo pristnost in odprtost. Če se ne počutite še zares pristni, pa je to čas, ko razmislite, kdo v resnici ste; pod vsemi maskami, ki ste jih morali nadeti, da ste preživeli, kaj se skriva?

TEHTNICA 

Verjetno je za vami naporen mesec z delom in drugimi obveznostmi ter izzivi. Zato ta polna luna želi, da se upočasnite in se povežete s svojo duhovno platjo. Namesto da bi hodili ven ali delali dodatne ure v službi, preživite vikend v naravi. Nekaj ​​meditacije, joga ali kakšne druge vaje, kopel ob svečah ali kakšen drug ritual ob polni luni je tisto, kar vam naroča ta luna. Vaša podzavest bo zagotovo aktivna in temu primerne bodo tudi burne sanje. Če je mogoče, si privoščite izlet v neznane kraje. 

ŠKORPIJON 

Sedaj bodo osvetljene vaše (neizpolnjene) želje, cilji in ambicije. Ali vaše okolje v celoti podpira vaše cilje in strasti? Ta polna luna razsvetljuje, kaj še potrebujete, da boste lahko zares uresničili svoje vizije, in kaj je tisto, kar vas zadržuje pred tem. Namenite več časa ljudem, ki cenijo vašo pristnost, in se oddaljite od tistih, ki zelo očitno ovirajo vašo ustvarjalnost. Veliko se vam lahko dogaja na področju prijateljstva.

STRELEC

Ta polna luna poudarja vaše poklicno življenje, zato naredite nekaj natančnih načrtov za vaše naslednje karierne poteze. Čeprav običajno raje uporabljate bolj spontan pristop, je meglen vpliv Neptuna sedaj bolj primeren za izdelavo bolj premišljenih službenih načrtov. Prav tako je to čas, ko razmislite o vašem odnosu z očetom. Kaj ostaja nerazrešeno?

KOZOROG

Zadnje čase ste bili ujeti v drobne podrobnosti, a ta polna luna vam prinaša prepotreben premik v perspektivi. Odmaknite se od običajne rutine in poglejte na življenje iz ptičje perspektive. Ali vaše vsakodnevne interakcije in okoliščine podpirajo vaše dolgoročne cilje? Zdaj je čas, da naredite nekaj prilagoditev v življenju. 

VODNAR

Trenutno je v vašem znamenju kopica pomembnih planetov, zato je bil to za vas pomemben mesec, ko ste razmišljali o svojih ciljih in željah. Toda ta polna luna želi, da postanete malo bolj introspektivni. Kaj se dogaja pod površjem? Kaj vas v resnici teži in vam preprečuje, da bi se počutili svobodno? Zdaj je čas, da se očistite morebitnih občutkov krivde in stare čustvene prtljage.

RIBI

To je vaš letni čas, drage ribe. Ta polna luna pa daje poudarek vašim odnosom. To je pomemben čas, da resnično ugotovite, kaj želite in pričakujete od svojih odnosov. Zavezanost nečemu ali nekomu je super, vendar le, če je v skladu s tem, kar je v vašem srcu. 

Preberite več na Sensa.si

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk