Prihajajo energije visokih frekvenc, vse to se bo dogajalo prvi teden julija in tega ne smete zamuditi

1. 7. 2024
Deli
Prihajajo energije visokih frekvenc, vse to se bo dogajalo prvi teden julija in tega ne smete zamuditi (foto: Profimedia)
Profimedia

Zvjezdani portal Sirius – to so vrata svete energije, prihaja čas, ki ga velja dobro izkoristiti.

Prihajajo energije visokih frekvenc, zdaj lahko uravnotežimo in uskladimo telo in dušo. To obdobje je izjemno koristno za dvig duhovne zavesti, sprejemanje božanskih sporočil ter odkrivanje novega občutka svobode v naših življenjih. Vsako leto v prvem tednu julija se aktivira sveti prehod energije med Zemljo in zvezdo Sirius, kar prinaša visoke vibracije in duhovni napredek. Ta energijska vrata se pojavijo, ko se Sonce postavi v konjunkcijo s Siriusom, ki se nahaja pri 14 stopinjah rakovega znamenja.

Ker sta Sonce in Sirius v konjunkciji, vsi lahko dostopamo do te visokofrekvenčne energije in jo uporabljamo za ustvarjalno inspiracijo, podjetniške podvige, tehnološke inovacije ter krepitev svoje intuicije. Številne starodavne kulture že dolgo častijo Sirius in ga smatrajo za naše duhovno Sonce. Sonce prinaša energijo rojstva, toploto, hrano in svetlobo. Sonce je tisto, kar nas ohranja žive in prisotne v tej zemeljski resničnosti.

Sirius, ki sije 23-krat močneje od našega Sonca, je naše "Duhovno Sonce" in nam pomaga aktivirati se ter preiti na višje ravni duhovne zavesti. Če Sonce, okrog katerega kroži naša Zemlja, ogreva naše telo, potem je Sirius, globoko v globinah naše galaksije, tisti, ki ogreva našo dušo. Čeprav je zvezda Sirius tako daleč od našega planeta, se zdi, da zaseda pomembno mesto v mitih mnogih starodavnih kultur po celem svetu.

V starem Egiptu je bil Sirius smatran za zvezdo boginje Izide, ki vlada ciklusom smrti in ponovnega rojstva, ter bogom Anubisom, bogom s šakalsko glavo, ki je hodil med svetom živih in svetom mrtvih. V starodavnih šamanskih kulturah so verjeli, da je Sirius portal do bogov, potovanje skozi Siriusova vrata pa je prinašalo božanska sporočila. Prav tako se je verjelo, da je Sirius portal v nebesa in kraj, skozi katerega so morale naše duše potovati, da zapustijo to kraljestvo in vstopijo v naslednje.

Zdi se, da se za mnoge starodavne kulture Sirius ujema s konceptom duhovnega prebujanja in neizogibnih ciklov transformacije, ki se dogajajo med našim zemeljskim potovanjem in onkraj. Če je naše Sonce toplota v našem telesu, potem je Sirius zvezda, ki nam greje dušo. Energija Sirusa je koristna za sproščanje omejitev in osvobajanje, da lahko pokažemo svoj najbolj pristni jaz. Ta energija svobode prav tako lahko navdihuje, saj nam pomaga, da naredimo konkretni korak k uresničevanju svojih sanj in ciljev.

V sodobni astrologiji Sirius prav tako nosi vibracijo svobode. Njegova energija nam lahko pomaga, da se osvobodimo omejitev in se počutimo svobodne, da izrazimo svoj pravi jaz. Ta energija svobode prav tako deluje kot navdih, ki nam pomaga, da stopimo naprej in svoje cilje ter sanje spremenimo v resničnost. Verjame se tudi, da je Sirius domovanje zunajzemeljske rase, ki ima izjemno napredne tehnološke in psihične sposobnosti.

Čeprav se že mnogi pripadniki zvezdnih semen čutijo povezane s Siriusom, bi v času tega prehoda lahko bilo lažje prejemati sporočila od sirijskih bitij ali se spomniti preteklih ali vzporednih življenj s Siriusa. Vse te visokofrekvenčne energije naredijo prvi teden julija izjemno močan čas na Zemlji, kjer lahko odpremo in izboljšamo svojo duhovno zavest, prejmemo sporočila od Božanskega ter najdemo novo svobodo v sebi in svojem življenju. 

To je tudi čas, ko smo lahko bolj odprti za povezovanje z višjimi bitji in spoštovanje lastnih ciklov smrti in ponovnega rojstva ter načinov, kako so nam pomagali pri duhovnem napredku. Da bi v svoje življenje privabili to močno duhovno energijo, bi bil prvi teden julija idealen čas za meditacijo, aktiviranje tretjega očesa in iskanje vodstva svojih duhovnih vodnikov, angelov varuhov ali višjega jaza. To bi bilo tudi odlično obdobje za čiščenje aure in delo na tem, da bi se počutili bolj svobodni v svojih ustvarjalnih ali podjetniških projektih. Če delate v tehnologiji, bi vas lahko ta energija podprla pri kateri koli inovaciji, na kateri morda delate, ali pa bi lahko prejeli nov navdih.To je čaroben čas, zato se odprite energijam, sledite svoji intuiciji in pripravite se na globlje vpoglede.

Preberite še:

Neee, Edi Pucer preklinjal med oddajo v živo in tole so slišali vsi, tukaj vas čaka posnetek

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave