Lara Jankovič: Horoskop kaže, da je prodorna in opazna!

Lara Jankovič: Horoskop kaže, da je prodorna in opazna! (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Lea
10. 7. 2016

Merkur v ozvezdju Raka ji omogoča umirjeno in prefinjeno komunikacijo.

Atraktivna in podjetna

Sonce je bilo ob njenem rojstvu v Raku. Je ženska v pravem pomenu besede, lepa, atraktivna, hkrati pogumna in nežna. Dokler je v središču pozornosti, cveti ter je komunikativna in ima vedno kakšno dobro idejo. Ko se znajde v ozadju, pa lahko postane ljubosumna in celo malce konfliktna. Njen videz je eleganten in vedno premišljen do zadnje podrobnosti. Tudi ko je oblečena v udobna oblačila, je čudovita. V odnosih je prilagodljiva, vendar ima tudi ona svojo mejo in se, čeprav je sočutna, ne pusti izkoriščati in manipulirati. Svoboda, po kateri hrepeni, je na drugem mestu, na prvem mestu je družina, ki je zanjo sveta. Otroci jo razveseljujejo, hkrati pa lahko ob njih postane malce razdražljiva, zato ni najbolj primerna za pedagoške poklice. Bolje se znajde na vodilnih položajih in v politiki, kjer zna biti diplomatska in premišljena. Je zelo čustvena in večinoma se izogiba konfliktom. Zelo močno potrebuje podporo in občutek, da lahko ljudem, ki jo obkrožajo, zaupa. Verjetno ima skrivni, tihi prostor, ki je samo njen, kjer je lahko sama s svojimi mislimi.

Življenje zajema s polno žlico

Ob rojstvu je bil njen Mars v ozvezdju Vodnarja. Svoboden duh in samozavest sta ključnega pomena zanjo. Življenje zna zajemati s polno žlico in najprej poskrbi zase. Nikoli ni v vlogi žrtve in svoje težave večkrat pometa pod preprogo, kar ji lahko v poznejših letih povzroči nekaj težav na psihičnem področju. Hrepeni po drugačnosti, inovativnosti in avanturah, hitro se začne dolgočasiti, tako pri delu kot tudi v partnerskem odnosu, zato se mora svet okoli nje ves čas vrteti s pospešeno hitrostjo, ki bi jo najraje nadzorovala sama. Seveda je Mars v Vodnarju močan in neprilagodljiv, je pa tudi zelo simpatičen. Rada eksperimentira in privlači jo nenavadno. S to postavitvijo nikakor ni umirjena, in ko eksplodira, jo je bolje pustiti na miru. Je zelo pogumna, privlačita jo nevarnost in tveganje. Seveda je tudi zelo vztrajna. Če iščete žensko, ki se bo najtežje zaljubila in popolnoma prepustila, je ona prava oseba.

Elegantna in zamišljena

Luna v Tehtnici ji je podarila lepoto in prefinjenost ter nekaj labilnosti na področju čustev. Čeprav si prizadeva doseči cilje in je motivirana, se ji lahko večkrat v življenju zgodi, da se znajde na slepi poti, nemočna in razočarana. Njena prednost je, da se je sposobna zelo hitro tudi pobrati in nadaljevati pot z dvignjeno glavo. Prijateljski odnosi so zanjo odločilnega pomena, zato se ves čas trudi, da jih ohranja. Samote ne prenese in težko se popolnoma umiri. Je zelo družabna, objektivna in ima izrazita umetniška nagnjenja. Pogosto tehta in s tem izgubi veliko časa, če jo je česa strah, potem so to napačne odločitve. Do dela je zelo odgovorna, čeprav praviloma zamuja na sestanke. Rada bi bila originalna, vendar obenem ne mara izstopati. Zelo je ambiciozna, nobenih težav nima v skupinskem ali timskem delu. Na zdravstvenem področju mora paziti na ledvice, mehur in možne alergije na koži. Privlačijo jo odločni, ambiciozni, dinamični in dominantni moški, ki bi ji lahko zagotovili varnost in obenem ne ogrožali njene neodvisnosti. Pri kontaktih je nagnjena k idealiziranju. Vsekakor bi bila bolj sprejeta, če bi pokazala, da ima tudi kakšno slabost.

Strastna in uspešna

Ob njenem rojstvu je bil Jupiter v Škorpijonu. Prinaša ji strast, željo po akciji in nestabilnost v kočljivih okoliščinah. Najbolj jo zlomita krivica in neiskrenost, ki nista v njeni domeni. Zaradi tega vpliva v osebnem horoskopu ji gre vse kot po maslu takrat, ko v neko dejavnost, delo ali podvig vloži vse svoje bitje, dela strastno, predano in srčno ter črpa energijo za premikanje gora iz notranje moči in poguma. Ko komu priskoči na pomoč, jo to izpolnjuje, to pa pomeni, da dobi še več volje in moči to kdaj ponoviti. Verjame, da se nič ne zgodi brez razloga, ko prisluhne svojemu srcu, preprosto čuti, kaj ji je kdaj najbolj namenjeno. Bogastvo in obilje sta ji še posebno naklonjeni, ko je Sonce na nebu v Škorpijonu, Ribah ali Raku. Premore veliko odločnosti in je oseba, ki jo, ko vstopi v prostor, takoj opazimo.