Astro Promocijsko sporočilo

Prstan Pavitri - prstan, ki vam bo prinesel bogastvo!

6. 9. 2016
Deli
Vladimira Fink Pavlin, direktorica Zlatarne Aura in Zlatarne Karat! (foto: Barbara Reya)
Barbara Reya

Zdi se, da je res nekaj na tem – obstaja prstan, ki tistemu, ki ga nosi, prinese bogastvo na vseh področjih. Gre za prstan Pavitri, ki ga v Sloveniji lahko dobimo samo pri eni zlatarki.

»O prstanu in njegovi moči mi je povedala prijateljica, ki se ukvarja z djotišem. Odkrila ga je iz sanskrta, klasičnega indijskega jezika, in o njegovem posebnem vplivu zaupala le meni,« nam je povedala Vladimira Fink Pavlin, direktorica Zlatarne Aura in Zlatarne Karat v Novem mestu. Prstan Pavitri, ne boste verjeli, resnično deluje.

»Naše stranke so z njim zelo zadovoljne. Prihajajo do mene in mi pravijo o vsem lepem, kar se jim je zgodilo, odkar ga imajo. Ravno zadnjič mi je prijateljica, za katero sem tudi izdelala prstan, povedala, da ima veliko več bogastva in ljubezni v svojem življenju, prav tako naj bi se razcveteli njeni nepremičninski posli. Prstan vpliva tudi na to, da vam bodo ljudje odplačali dolgove, ki se kopičijo že dlje časa,« je dejala Fink Pavlinova in dodala, da je oseba, ki nosi prstan že od vsega začetka, letos spomladi v nagradni igri prejela prvo nagrado – osebni avtomobil.

Vsak prstan za bogastvo je unikat. Zanimivo je, da ga izdelujejo ob točno določenih dnevih v mesecu, glede na položaj planetov, nato pa ga še, glede na položaj Lune, napolnijo z energijo. Prstan lahko izdelajo v različnih velikostih, a vsakič so vsi enako težki.

»Narejeni so iz enake količine materiala, čistega zlata, čistega srebra in čistega bakra, kar pomeni, da so manjši prstani debelejši, večji pa tanjši,« je še razložila Fink Pavlinova, ki o nakitu ve praktično vse, saj se z njim ukvarja že četrt stoletja. Da lahko prstan učinkovito deluje, ga moramo nositi na prstancu desne roke in čistiti enkrat na mesec ob polni Luni v raztopini vode in himalajske soli. Beseda o čudežnem prstanu se hitro širi – opazili smo ga tudi že na rokah nekaterih znanih Slovencev.