Razlaga sanj: Bivši partner v sanjah pooseblja zanemarjen del osebnosti!

Razlaga sanj: Bivši partner v sanjah pooseblja zanemarjen del osebnosti! (foto: profimedia) profimedia
11. 4. 2019

Mnogi sanjajo nekdanjega fanta ali dekle, bivšega moža ali ženo ter se nato sprašujejo, ali si nezavedno želijo, da bi se partner vrnil v njihovo življenje. Včasih to drži, večinoma pa gre za nekaj povsem drugega.

Sanje o nekdanjem partnerju so prispodoba za del vaše osebnosti, ki jo zanemarjate ali nasprotno – jo dobro negujete in razvijate.

Ko sanjate o nekdanjem partnerju, ne pomeni, da ste še vedno močno navezani nanj. Pogosto gre za vašo notranjo povezavo z delom svoje osebnosti, ki jo vaš partner predstavlja. Primer: nekdanji fant lahko predstavlja moško stran sebe in sanje lahko povedo nekaj o vašem odnosu do moških na splošno. Lahko pa gre za nekatere lastnosti ali značajske poteze bivšega partnerja. Morda se ga spominjate kot zelo ustvarjalnega, organiziranega, doslednega človeka ali kaj podobnega. V tem priemru  vas sanje opominjajo, da boste morali tej lastnosti posvetiti več pozornosti pri sebi ter jo v življenju bolj izkoristiti.

Način interakcije z nekdanjim partnerjem v sanjah vam podrobneje pove, kako gledate na te lastnosti pri sebi. Jih zanemarjate ali se jim posvečate, imate do njih pozitiven ali negativen odnos.

Kadar pa v sanjah nekdanjega partnerja vidite kot podobo nedokončanega razmerja, pomeni, da čustva do njega ali nje še niso izpuhtela.

Nenazadnje lahko sanje o bivšem fantu ali punci ter o bivšem možu ali ženi nakazujejo tudi to, da nosite v sebi še veliko čustev in minulega razmerja še niste pokopali. Pomembno je, da ste pozorni na svoje občutke, saj boste le tako lahko prepoznali, katera interpretacija sanj je v vašem primeru prava.

Vir: michael r olsen