Razlaga sanj: Eksplozija bombe je znamenje, da znate krotiti močna čustva!

Razlaga sanj: Eksplozija bombe je znamenje, da znate krotiti močna čustva! (foto: profimedia) profimedia
23. 4. 2019

Bomba, ki se v sanjah raztrešči, največkrat govori o vaši zmožnosti, da zadržite svoje močne, ekstremne in pogosto eksplozivne občutke ter energijo preusmerite v bolj smiselna opravila.

Ne bojite se, da bi se zlomili zaradi čustev, znate jih tudi izražati. Hkrati veste, da izbruh ne bi nikomur ali ničemur služil, zato čustva držite na vajetih in ravnate razumsko. Priporočamo, da po sanjah z eksplozijami premislite, ali vas je v zadnjem času kaj ujezilo, zaradi česar se je nakopičilo veliko nezadovoljstva, a ste ob tem vendarle ugotovili, da ne bi imelo nikakršnega smisla, če bi izbruhnili na polno. Namesto neplodne jeze ste čustva preusmerili, saj dobro veste, da drugih ljudi in njihovega vedenja ne morete spremeniti. Spremenite lahko le sebe in svoj odnos do drugih.

Sanje vas lahko spomnijo tudi na eksplozivne okoliščine, ki ste jim izpostavljeni doma ali na delovnem mestu. Morda se iskri med dvema osebama, ki sta vam blizu, ali med dvema sodelavcema, in čutite, da je le vprašanje časa, kdaj bodo iskre zanetile požar. Seveda poznate pravo rešitev za vas; ne smete se vmešati, pustite, naj vpleteni razrešijo težave sami.

Na voljo je še ena razlaga: izvedeli ste nekaj pretresljivih novic ali napovedi, povezanih z velikimi spremembami v vašem življenju, kar vas je zelo presenetilo. Morda se skušate spopasti s posledicami in svoj vsakdan vrniti v stare tirnice.

Če pa je nekdo v vaši bližini zadnje čase nenehno slabe volje, vam vaš um skozi sanje sporoča, da je čas za vaše ukrepanje. Morate se umakniti, ali pa čemerni osebi pomagati, da se izvleče iz stiske.

Ko pa po eksploziji ugotavljate škodo, lahko sanje pomenijo, da ste pripravljeni sestaviti koščke in znova zgraditi uničeno. Seveda le v primeru, ko vam vpleteni ljudje veliko pomenijo.

Vir: Aunty Flo