Razlaga sanj: Hoja je znamenje postopnega, a stalnega napredovanja!

Razlaga sanj: Hoja je znamenje postopnega, a stalnega napredovanja! (foto: profimedia) profimedia
25. 3. 2019

Hoja v sanjah vam sporoča, da se da počasi napredovati, karkoli že počnete in česarkoli ste se lotili v budnem stanju. Na svoji poti boste morda počasnejši, a boste le prišli do cilja.

Kadar imate med hojo težave in vas na primer upočasni poškodba, sanje napovedujejo morebitne težave pri izpeljavi zastavljenega načrta v resničnem življenju. Isto velja, kadar hodite navkreber. Na vaši poti je nekaj ovir, ki jih morate preskočiti. Upoštevajte tudi, po kakšni podlagi ste hodili v sanjah; če je bil teren skalnat ali je bila hoja naporna in ste si poškodovali stopala, je to lahko napoved težavnega obdobja in morebitne nevarnosti.

Hoja po klancu navzdol kaže na hudo krizo, ki ste jo premagali in vam gre na bolje, ravna, mehka tla pa pomenijo udobno in lažjo pot v življenju.

Kadar tavate naokrog brez cilja, se morda izogibate nekomu ali nečemu ali pa v življenju nimate jasnega cilja, ko pa hodite v krogu, pa ste neproduktivni v poklicu ali pri izobraževanju. Hoja z bosimi nogami nakazuje, da za napredovanje potrebujete več znanja ali usposabljanja, odpira pa še tri možnosti:

  • trenutno se počutite svobodno, rešili ste se omejitev in uživate v novih izkušnjah;
  • niste pripravljeni na nalogo, ki ste si jo začrtali;
  • morda potrebujete več izkušenj in pomoč, da si ne bi okrnili ugleda.

Hoja brez obutve po ledu ali snegu kaže, da imate nekaj pomislekov in vas skrbi, da se niste prav odločili, medtem ko hoja po blatu nakazuje, da ste se znašli v neurejenih okoliščinah, ki bi jih radi razčistili. Lahko pa pomeni tudi, da vas nekdo namenoma zadržuje in ovira. Veste, kdo bi lahko to bil?

Vir: DreamsCloud