Razlaga sanj: Ključi so znamenje načrtov za prihodnost!

Razlaga sanj: Ključi so znamenje načrtov za prihodnost! (foto: profimedia) profimedia
16. 2. 2019

Ključi imajo v sanjah zelo različne pomene. Pogost vas sanje opozarjajo na določene stvari, katerim morate posvetiti več pozornosti.

Nadvse pomembno je, da upoštevate simbole, sicer ne boste pravilno razumeli sanjskih podob.

Osnovna značilnost

Sanje o ključih na splošno predstavljajo vizijo. Nekaj ste si zamislili v glavi in želite to uresničiti. Na poti do cilja boste morali biti trmast in iznajdljivi, sanje pa vam sporočajo, da ste pripravljeni in zmožni uresničiti svoje načrte.

Odklepanje vrat

Ko s ključem odklepate vrata, sanje predstavljajo vaš nov dar, ki ste ga nedavno odkrili. Ta talent ste odkrili naključno in začutili, da ga morate razvijati. Kadar se po odklepanju vrata odprejo, je to znamenje uspeha – na novo odkrita nadarjenost se vam bo obrestovala. Zaprta vrata vam prišepetavajo nasprotno in dar, ki ste ga odkrili, vam ne bo prinesel pričakovanega veselja. Najbolje je, da zaprta vrata razumete kot opozorilo, pozabite na svoj dar in se izognete razočaranju.

Najti ključe

Ko v sanjah najdete ključe, vam sanje sporočajo, da boste dosegli nekaj velikega v prihodnosti. Dosežki bodo rezultat trdega dela in truda. Karkoli delate v tem trenutku, boste uspešno izpeljal in poželi tudi dobiček.

Zlomiti ključ

Zlomljen ključ v sanjah napoveduje mehansko nezgodo, ki bo vplivala na vas. Do napake bo prišlo na enem od vaših potovanj, zato bodite previdni in pripravljeni. A ni se treba bati, posledice ne bodo resne. Sanje, ko zlomite ključ, lahko pomenijo tudi ločitev od ljubljene osebe ali partnerja. Nek dogodek lahko med vama sproži razhod za daljše obdobje.

Več ključev

Več ključev v vaših rokah napoveduje potovanje. Dobili boste priložnost za potepanje po svetu in nove življenjske izkušnje, doživete z drugačne perspektive. Vaš pogled na življenje se bo popolnoma spremenil in vas na moč osrečil. Spoznali boste nove ljudi, doživeli nove izkušnje, kar bo obogatilo vaše življenje v celoti.

Dva ključa

Ko imate dva ključa, sanje kažejo, da ste v precepu med dvema možnostma. Možnosti sta povezani z osebnim ali poklicnim življenjem, vi pa ne veste, katera je prava za vas. Preden se boste odločili, se posvetujte z bližnjimi in osebami, ki vas dobro poznajo.

Izgubljeni ključi

Če ste izgubili ključe, vam sanje napovedujejo, da vas bodo ljudje ogovarjali. Širili bodo čenče in ker na to ne morete vplivati, raje poskrbite, da vas njihove besede ne ganejo. Ljudje bodo vedno brusili jezike, vi pa ne morete spremeniti slehernega strupenega jezika.

Dati komu ključe

Izročiti ključe nekomu pomeni, da boste nekomu, ki ga poznate, pomagali. Prejemnik ključev potrebuje vašo pomoč in vi mu jo lahko ponudite. V primeru, da boste prezrli krik na pomoč, ga boste prizadeli, kar pa si seveda ne želite.

Ključi v rokah starejše osebe

Sanje napovedujejo težave, ki vas bodo zadele. Težave so lahko povezane z vašim zasebnim ali službenim življenjem. Z mirno glavo vam bo uspelo najti rešitve in četudi se boste morali precej potruditi, se ne jezite. Pridobili boste dragocene izkušnje.

Zlati ključi

Tovrstne sanje predstavljajo vaše zanimanje za nekaj, kar je pritegnilo vašo pozornost in o čemer že nekaj časa razmišljate. Krasi vas strast po učenju, lačni ste novih spoznanj. Pomislite, kako bi lahko s svojim znanjem pomagali drugim in z njimi delili vse, kar veste. Morda vas bodo na videz drobne prijazne poteze vodile do velikih odkritij in celo izumov.

Iskanje ključev

Sanje vam naznanjajo osebne boje in zaplete. Z njimi se boste morali soočiti, jih reševati. Če se ne boste sami dokopali do rešitev, poiščite nasvet pri bližnjih. Vedno je bolje poizvedeti po drugem mnenju, kot pa trpeti in potlačiti probleme.

Dati ključe nekomu

Zaupanje, ko nekomu izročite ključe, pomeni pripravljenost na dolgoročno zvezo. Morda boste stopili pred oltar, ali se odločili za skupno življenje. Nov korak v življenju bo za vas izredno pomemben in novo poglavje v vaši biografiji.

Odklepanje vrat

Ženskam sanje napovedujejo novo poznanstvo. Naletele bodo na osebo, ki bo postala pomembna in nepogrešljiva v njihovem življenju. Pri moških odklepanje vrat nakazuje, da bodo kmalu pripravljeni zapečatiti romantično zvezo, morda celo pred matičarjem.

Vir: Dreaming and Sleeping