Razlaga sanj: Kolo je znamenje sprememb!

Razlaga sanj: Kolo je znamenje sprememb! (foto: profimedia) profimedia
9. 10. 2021

Kolo ni nič kaj nenavaden sanjski simbol. Navsezadnje ga pogosto vidimo, ali celo kolesarimo, zato ni čudno, da se občasno vrine tudi v sanje. Napoveduje spremembe, ima pa lahko pozitiven ali negativen pomen.

Razlaga je odvisna od celotne sanjske zgodbe, zato je pomembno, da si zapomnite čim več podrobnosti.

Videti kolo

Kadar v sanjah vidite kolo, pomeni, da vas čakajo večje spremembe. Natančneje, gre za spremenljivo srečo. Nihanje sreče se bo gibalo iz ene skrajnosti v drugo; nekaj časa boste jezdili na oblakih sreče, nato vas bo boginja Fortuna zapustila in nič vam ne bo šlo od rok. Sanje vam sporočajo previdnost pri denarnih načrtih, zato se izognite vlaganju v velike projekte. Četudi vse kaže na dobro naložbo, se lahko sreča nenadoma obrne in ostanete praznih rok.

Kolesarjenje

Vožnja s kolesom pomeni, da boste prišli do cilja. Uresničevanje zastavljenih načrtov vam bo šlo kot po maslu, zato nadaljujte z začetim in končajte posel. Kolesarjenje v sanjah se nanaša le na delo in ne pomeni, da boste enako zadovoljni tudi v zasebnem življenju. Osredotočite se torej na nove projekte in zamisli, pripeljale vas bodo do odličnih pogodb in dogovorov. Motivacije vam ne bo manjkalo, zato mirno pritisnite na plin in dosegli boste stvari, ki ste si jih od nekdaj želeli.

Nakup kolesa

Dobro znamenje – nakup kolesa napoveduje manjšo nagrado. Dobitek ne bo velik, a bo posredno povečal vašo pozitivno energijo in motivacijo. Morda bo šlo za napredovanje v službi, a ne tako skokovito, kot si mogoče želite. Včasih imajo tudi manjša darila močan vpliv, saj izboljšajo počutje in okrepijo samozavest, zato ga sprejmite z veseljem in uživajte v slehernem trenutku.

Prodaja kolesa

Prodaja ni tako ugodna kot nakup in opozarja, da se lahko znajdete v nevarnem položaju. Največkrat so take sanje povezane s prevozom, zato dodatna previdnost na cesti ne bo odveč. Včasih pa sanje o prodaji kolesa sprožijo alarm – sodelujete z ljudmi, ki vas želijo pretentati in prepričati v tvegan posel. Bodite previdni, preverite, komu lahko zaupate in pretehtajte, v kaj se spuščate.

Padec s kolesa

Razlaga vam verjetno ne bo všeč, kajti sanje terjajo zresnitev v življenju. Opozarjajo vas, da se bo treba posloviti od užitkov in prevzeti več odgovornosti. To ne pomeni strogega asketskega življenja, ampak nekaj prilagoditev. Morda boste morali skrajšati čas, ki ga preživljate s prijatelji v sproščenem druženju, in ure nameniti resnejšim nalogam. Ne skrbite, življenje se vam zaradi tega ne bo sesulo. Saj veste, ko se odpovemo enim stvarem, je še veliko drugih, ki nas pritegnejo in veselijo. Malo spremenite miselnost, pa boste našli zadovoljstvo tudi na drugih področjih.

Kolo se pelje proti vam

Previdno, sanje vam sporočajo, da rovarijo proti vam. Morda vam mečejo polena pod noge in skušajo izničiti vaše delo, ali pa vas na veliko ogovarjajo. Skušajte preslišati pripombe in se osredotočite na delo. Hkrati dvakrat premislite, s kom se pogovarjate in kaj mu poveste. Obrekljivci lahko vse, še zlasti zasebne zadeve obrnejo proti vam.

Nekdo drug na kolesu

Malo diši po zavisti, kajti ko vidite, da vozi kolo nekdo drug, se razkriva skrita želja, da bi mu bili bolj podobni. Želite si doseči to, kar je dosegel kolesar iz sanj, pa ne veste kako. Raje se posvetite svojemu življenju in se ne menite za druge. Nismo kopije, vsak je enkraten. Namesto da iščete svoje napake, poglejte na pozitivno stran in se pohvalite za tisto, kar ste dobro opravili. To je edini način za srečo in zadovoljstvo.

Gorsko kolo

To je dobro znamenje, saj kaže, da boste izpeljali nekaj velikega in pomembnega. Morda ste se že lotili zahtevnega projekta, gorsko kolo iz sanj pa vam sporoča, da boste dosegli želeni cilj. Potrudite se, da daste vse od sebe in ne razmišljajte o tem, kaj bi lahko šlo narobe. Kar ste že naredili, je bilo dobro, zato ni razloga za bojazen, da bi se kaj zalomilo.

Drvite po klancu navzdol

Spust po klancu je opozorilni znak, ki narekuje previdnost pri besedah in dejanjih. Če ste že koga užalili in prizadeli, se mu opravičite, če ste naredili kakšno neumnost, jo skušajte omiliti s pozitivno potezo. Te sanje so lahko tudi opozorilo za prihodnost, zato pazite, kaj govorite in kaj počnete.

Polomljeno kolo

Sanje o poškodovanem, polomljenem kolesu vam narekujejo previdnost v prometu. Na obzorju je nezgoda, zato bodite na cesti dodatno pozorni. Izognite se vožnji z avtomobilom, če lahko se peljite z javnim prevozom. Te sanje nosijo še eno sporočilo: pazite, da vas kdo ne spelje na limanice in vas prepriča v nekaj, kar bi vam škodovalo. Preden se odločite za kakršnokoli dejanje, raziščite okoliščine in preden sprejmete odločitev, dobro premislite.

Ukradli ste kolo

Kraja kolesa se nanaša na ljubezenske odnose. Morda se boste zapletli v skrivno razmerje, ali pa prevarali partnerja. Sanje vam to odsvetujejo, še zlasti skok v posteljo z nekom, ki je že vezan. Posledice bodo neprijetne, kajti vaše življenje bo napolnila žalosti. Izkazalo se bo, da ste bili le žrtev manipulacije. Oseba, za katero se boste ogreli, vam bo le obrnila življenje na glavo.

Tricikel

To so lepe sanje, ki napovedujejo uspeh na vseh življenjskih področjih. Uresničili boste poslovne in osebne načrte, ki pa vam ne bodo padli z neba v naročje, ampak bodo terjali veliko dela in predanosti. Ni vam treba skrbeti, sreča bo na vaši strani. Izkoristite jo, delajte in se ne menite za mnenja drugih. Sanje vam naznanjajo uspešno obdobje; vse, česar se boste lotili, boste dobro izpeljali. To obdobje bo tudi naklonjeno naložbam in novim poslovnim projektom.

Vir: Dreaming and Sleeping