Razlaga sanj: Umor je znamenje, da si podzavestno želite odpraviti del svojega značaja!

Razlaga sanj: Umor je znamenje, da si podzavestno želite odpraviti del svojega značaja! (foto: profimedia) profimedia
21. 7. 2021

Največkrat vam katera od vaših lastnosti ni všeč in bi se je podzavestno radi znebili. Prav to vam želijo povedati sanje o umoru. Sporočilo je enako v primeru, najsi ste morilec ali žrtev.

Sanje o umoru vam naznanjajo, da bi radi sprostili gnev, ki ga čutite do nekoga ali nečesa, pogosto do sebe. Pomenijo lahko tudi, da bi radi končali razmerje z umorjeno osebo.

Premislite, kdo je tisti, ki bi ga radi spravili na drugi svet. Vprašajte se, ali ste jezni na koga v budnem stanju. Če ne boste našli nobene primerne osebe, skušajte sanje razumeti drugače. Pobrskajte po sebi in poiščite odgovor na vprašanje, katera vaša lastnost ali navada vas tako hudo moti, da bi se je radi otresli. Morda pa vam moteča značajska poteza prešine možgane, ko pomislite na nekoga drugega. Vas ta oseba spomni na koga? Se morda vidite v njej?

Ko ste žrtev vi

V primeru, da se sanje pletejo okoli vas in ste vi žrtev, sanje pripovedujejo, da se čutite izdani in da napadalec počasi »ubija« vašo dušo, vaša čustva. Očitno vas tak odnos pošteno obremenjuje, zato ga skušajte končati, če se da pa razrešiti.

Ko ste morilec vi

Če v sanjah pobijate kače, žužke, pajke ali druge živali, premislite o značilnostih živali in vaših predstavah o njih. Kaj bi pravzaprav radi pokončali? Na tak način boste lažje razvozlali, česa bi se v resničnem življenju radi znebili pri sebi, ali kaj vas pri nekom drugem spravlja ob živce in tega ne morete več prenašati.

Ko vidite umor

Kadar ste v sanjah priča umoru, morate spet pogledati vase. Morda prikrivate jezo do nekoga in si je nočete priznati, čeprav ste v resnici besni nanj in bi ga najraje »ubili«. Še ena možnost je: obračate oči od nečesa, kar vam ni všeč pri lastnem značaju, medtem pa vam podzavest sporoča, kako močno vas moti in bi to lastnosti pravzaprav radi odpravili.

Kaj bi se morali vprašati?

  • Kdo ali kaj je žrtev?
  • Kdo je morilec?
  • Kaj je vzrok za umor?
  • Kako se je zgodil umor?

Vir: DreamsCloud