Roker Benji Madden bo ukrotil Cameron Diaz, trdi astrologinja Marta

Roker Benji Madden bo ukrotil Cameron Diaz, trdi astrologinja Marta (foto: profimedia) profimedia
25. 1. 2015

Dejstvo, da se je igralka Cameron Diaz odločila za poroko, je precej presenetljivo, malo manj pa preseneča to, da je vzela rokerja.

Simpatična Cameron Diaz je namreč znana po svojih zvezah z glasbeniki in je med drugim pred leti ljubimkala tako z Jaredom Letom iz skupine 30 Seconds to Mars kot z Justinom Timberlakom. Toda, medtem ko ji z njima ni uspelo ohraniti srečne zveze, ji bo morda to uspelo z Benjijem Maddenom, soustanoviteljem, kitaristom in pevcem skupine Good Charlotte.

Boji se samote

Njen rojstni horoskop kaže na to, da se priljubljena igralka spontano in precej čustveno odziva na okolje in dogodke v svojem življenju ter da vedno znova išče nove stimulacije, ki bi popestrile njen svet. Lahko bi rekli, da se Cameron boji samote, zato bo ob strani vedno imela boljšo polovico, pri kateri bo iskala samopotrditev, uteho in predvsem prijateljstvo.

Z Luno v Biku obenem rada uživa in se zabava, zato ji hedonistično življenje ni tuje, od tu pa morda izhaja tudi njena ljubezen do rokerjev, ki vsekakor živijo drugačno življenje od navadnih smrtnikov. Idealna podoba njenega moškega je ponosen in samozavesten tip, ki je njen najboljši prijatelj in obenem ve, kaj hoče od življenja ter je dovolj discipliniran in marljiv, da to tudi dobi. Je Benji v tem smislu prava izbira zanjo? Sodeč po njegovem horoskopu, je zagotovo dovolj ambiciozen, da jo je znal očarati in da ga Cameron močno občuduje, obenem pa je precej karizmatičen in tako kot Cameron hrepeni po uspehih in pozornosti.

Zelo zanimiva je natančna konjunkcija njegovega Saturna z njenim Marsom v Devici, ki v njenem horoskopu simbolizira idealnega moškega. Kaže, da bo Benji znal pritisniti na prave tipke in Cameron malce ukrotiti ter morda celo pripraviti na družinsko življenje. Malo več težav bosta najbrž imela pri prilagajanju vsakodnevnih rutin, saj se Benjijeve navade, po njegovem značaju sodeč, razlikujejo od Cameroninih. Vsekakor imata srečo, da nista običajna človeka, ki bi se morala prilagajati skupnemu življenju na nekaj kvadratnih metrih bivalne površine, zato imata veliko več možnosti za mirno sobivanje, in to kljub nasprotujočim si vsakdanjim navadam, ki kažejo na to, da je Cameron precej bolj navajena na red kot on.

Čustva pred razumom

Glede na to, da je Benji ribak in da ima v Ribah tudi Marsa, se očitno v čustvenem smislu dovolj dobro ujemata, da je Cameron v njem začutila sorodno dušo, ki ji lahko zaupa, medtem ko je Benji v njej prepoznal neodvisno in svobodoljubno žensko, po kakršni zavedno ali nezavedno hrepeni.

Tranziti v času njune poroke v začetku januarja so bili za oba izredno ugodni, res pa je, da so ju pri njunem dejanju vodila predvsem čustva in nekoliko manj razum. Čas bo pokazal, kako bo njuna spontana odločitev o poroki vplivala na njuno skupno življenje, položaj planetov pa vsekakor ne izključuje možnosti, da se bo Cameron v kratkem življenje postavilo na glavo in da bo se bo morda odločila celo za naraščaj. Na to, da so se ji z Benjijem začele izpolnjevati njene življenjske sanje, namreč namiguje kar nekaj planetarnih položajev, ki so nadvse priročno povezani prav z njeno peto astrološko hišo, hišo ustvarjalnosti, užitka, igrivosti in otrok.

Diaz in Madden

Priporočamo