S kom bo vaš seks najboljši? Morda vam odgovor ponudi horoskop!

22. 3. 2021
Deli
S kom bo vaš seks najboljši? Morda vam odgovor ponudi horoskop! (foto: Profimedia)
Profimedia

Dober seks je neločljivo povezan s čustvi, nekaterim horoskopskim znakom pa je dano, da začutijo še večjo strast.

Če gre verjeti splošnemu prepričanju, se v seksu najbolj ujemajo ognjena in zemeljska znamenja ter zračna in vodna znamenja. Katerim horoskopskim parom je usojen odličen seks? Preverite v nadaljevanju!

Ovni bodo najboljše seksali z levom

Kot ljubimci so strastni in nepotrpežljivi, seks pa jim predstavlja zabavo in bistvo odnosa. Navdušuje jih prava akcija, ne pa nežno ljubljenje. Seksualno se bodo najbolj ujeli z levi, saj bodo z njimi začutili največjo kemijo.

Biki bodo najbolj strastni s škorpijoni

Veljajo za najbolj čutne med vsemi znaki, k seksu pristopajo hedonistično in pomembno jim je, da je posteljna akcija redna. Navdušujejo jih dolge predigre in zapeljevanje, prav tako pa pričakovanje odličega seksa. V postelji se najbolj ujemajo s škorpijoni, ki verjamejo v pregovor, da se nasprotja privlačijo.

Dvojčki bodo najbolj zadovoljni z devico

Za dvojčke je mentalna stimulacija prava predigra, obožujejo seksi pogovore, radi razpravljajo o posteljnih radostih, o fantazijah in podobem. Seksualno se najbolj ujamejo z devicami, saj obema znakoma vlada Merkur. Dvojčku ne bo z devico v postelji nikoli dolgčas.

Rak se bo najbolje ujel z ribo

Ljudje, rojeni v znamenju raka, obožujejo občutek pripadnosti, varnosti in intimno povezavo, ki izhaja iz čustvene povezanosti - takrat je njihov seks najboljši. Čeprav so pri podajanju pobud sramežljivi, so odlični ljubimci, ki se trudijo zadovoljiti partnerja. Seksualno se najbolj ujemajo z ribami, saj se njihove duše resnično povežejo.

Lev se bo najbolje povezal z ovnom

Levi veljajo za očarljive in seksi osebe, v postelji pa so inovativni in se povsem posvetijo partnerju. Samo prepustiti se jim je treba in jim dati pobudo. Seksualno se najbolj ujemajo z ovni. Pomembno pa je vedeti, da dober seks nujno ne pomeni dobrega odnosa, zato dolgoročna zveza med tema znakoma ni samoumevna.

Med devico in kozorogom bo strast eksplodirala

Device so očarljive in romantične, a v nasprotju s tem jih podzavestno navdušujejo poredne igrice. Seksualno se bodo najbolj ujele s kozorogi, s katerimi lahko doživijo dolgotrajno in močno ljubezensko zvezo, saj se z njimi dobro razumejo, seksualna privlačnost pa je izjemno močna.

Tehtnica se bo najbolje ujela z vodnarjem

Tehtnicam je treba dvoriti, da se jih spravi v pravo razpolženje. Tudi seksi ozračje jim bo pihalo na dušo, takrat bodo pripravljene z vajeti spustiti svoje strasti. Vzburja jih tudi seksi perilo in dober parfum, navdušujejo pa jih mala presenečenja. V seksu se bodo najbolj ujele z vodnarji, saj jim na ljubezenskem področju ta znak predstavlja pravi izziv.

Škorpijon se bo navdušil nad dvojčki

Pripadniki tega znaka veljajo za največje zapeljivce, njihov libido pa je ogromen. Rutina jim gre na živce, najbolj pa bodo uživali s partnerjem, ki razmišlja podobno. Navdušujejo jih adrenalinski izzivi, seks na nevsakdanjih krajih, neverjetne poze... V postelj se bodo najbolje ujeli z dvojčki, odnos bo poln presenečenj in strasti.

Strelec bo najbolj užival z drugim strelcom

Tisti, ki so končali v postelji s pripadnikom tega znaka, dobro vedo, da je ta izkušnja povsem različna od vsega, kar so poskusili do takrat. Partnerja bodo zadovoljili, sami pa pričakujejo isto od njega. Seksualno se bodo najbolj ujeli z drugim strelcem.

Kozorog in bik veljata za seksi kombinacijo

Pripadniki tega znaka se zdijo povsem nezainteresirani, a ko jih spravite v posteljo, se preobrazijo v nenasitneže. Ker so natančni, se bodo svoji "nalogi" posvetili z vso svojo pozornostjo. Pritegnili jih bodo pametni ljudje, ki jih bodo očarali z besedami, v seksu pa se bodo najbolje ujeli z biki. Poleg strasti bodo z njimi delili resnično čustveno povezanost.

Vodnarjem v seksu najbolj ustreza tehtnica

Vodnarje je težko prebrati, saj jim vsak dan ustreza nekaj drugega. Dejstvo pa je, da imajo močan libido, ki se še poveča z mentalno stimulacijo in zapeljevanjem. S pravim partnerjem se bodo mirno prepustili nekolikanj perverznim igricam, seksualno pa se bodo najbolje ujeli s tehtnicami.

Ribe se bodo najbolj ujele z rakom

Pripadniki tega znaka obožujejo igre dominacije in podrejenosti v postelji. Všeč so jim fantazije, v katerih so "nemočni" in v katerih morajo uživati "proti svoji volji." Daljši kot je odnos, bolj se bodo prepustili v postelji in postali divji. Seksualno se bodo najbolj ujeli z raki.