Šamanska astrologinja Gaia Asta: Največji razmah virusa bo v marcu, v aprilu se bo začel umirjati

Šamanska astrologinja Gaia Asta: Največji razmah virusa bo v marcu, v aprilu se bo začel umirjati (foto: Pixabay) Pixabay
13. 3. 2020

Astrologinja Gaia Asta je na svojem facebook profilu vedno polna številnih nasvetov, sploh pa nas redno obvešča o položaju lune, sonca in tudi o vseh ostalih nebesnih znamenjih. In kaj nam, z astrološkega vidika, pravi za naslednje dni oziroma tedne?

"Po Ščipu sta Sonce in Neptun v konjunkciji v 6. hiši sprožila, kar je bilo pričakovano, zato zelo pozdravljam ukrep, da se zaprejo vse šole in vrtci. Luna bo danes v škorpijonu ustvarjala opozicijo z Uranom in Venero, to bo stopnjevalo neugodna počutja in nemir. Največji razmah virusa bo v marcu, v aprilu se bo začel umirjati," je zapisala znana in priljubljena astrologinja Gaia Asta, ki je ob tem še dodala, naj v tem času krepimo predvsem imunski sistem!

"Povezujte se z Marsom, ki krepi imunski sistem. Marec je mesec, ko se začnejo rastline prebujati, hodite čim več v naravo, nabirajte si divje rastline, ki so primerne za uživanje. To vam bo krepilo imunski sistem. Čas, ki ga preživljate sami s seboj, izkoristite za telesno vadbo, meditacijo, urejanje vaših idej in zamisli. Z pomladnim enakonočjem, se bo svetloba začela krepiti, takšna stanja družbena kot so zdaj so najbolj primerna, da se osredotočimo na bistvo, da začutimo življenje v sebi, srečo in radost," je svoje misli strnila šamanska astrologinja.