Šamanska astrologinja Gaia Asta napoveduje, da bomo marca priča spremembi vlade

Šamanska astrologinja Gaia Asta napoveduje, da bomo marca priča spremembi vlade (foto: Pixabay) Pixabay
6. 1. 2021

"Vstopili smo v novo dobo. Značilnost te dobe je, da se bo zabrisala meja med zasebnim in poslovnim," je napovedala šamanska astrologinja Gaia Asta.

"Poslovni uspeh bo odvisen od osebne razvitosti, »management« se spreminja v »liderstvo«, uspešni bodo vodje, ki imajo razčiščeno s svojo osebno preteklostjo, imajo sočutje in odprt um, torej so razsvetljeni, za vsakogar je pomembno, da hodi po poti svojega srca, kajti vsak lahko uspe le v uresničevanju svojega poslanstva, pa karkoli to je. Izjemnega pomena je, da gradite lepe odnose, da se izogibate vsem, ki so zamegljeni s teorijami zarote, ker to škoduje zdravju. Dovolite si biti to, kar ste.

Uspete lahko v dejavnostih, ki jih sploh še ni bilo, svet se bo korenito spreminjal. Nova doba je res tukaj. Naj vam povem, da Luna nakazuje obdobje zdravljenja, ki bo trajalo do konca desetletja. V tem času se bodo v načinu življenja in v družbenem sistemu naredile gromozanske spremembe. Leto 2021 bo še vedno obdobje intenzivnega zdravljenja in spreminjanja, najbolj se bo to poznalo po nekaterih svetovnih voditeljih, ki z vodenjem zdravijo predvsem svoje komplekse.

Leto 2021 jim ne bo prizanašalo, vsi pa se moramo ostro zoperstaviti vsem nacionalističnim težnjam ter teptanju človekovih pravic. V letu 2021 se bo videlo, koliko je v političnem prostoru psihopatov, njihove izjave in ideje bodo čista norost, a še vedno bodo močni in nevarni.

A kot sem dejala, bo novo leto delovalo kar očiščevalno. Leto 2020 je bilo Lunino leto, torej smo se zadrževali doma, v karanteni. Naslednje leto pa bo v znamenju Saturna, ki predstavlja pomen odgovornosti in vrednost, tudi hladen tuš realnosti, ki jo preveč ljudi ustvarja s svojimi sprevrženimi idejami. To se bo stopnjevalo do leta 2025, ko bo Neptun, planet iluzij, zapustil ribi, svoj dom.

Vendar je k sreči vedno v naravi ravnovesje in tudi tu bo ravnovesje, Saturn in Jupiter bosta v konjunkciji v vodnarju na koncu letošnjega leta, ker bo dalo ogromno podporo vsem sonaravnim projektom in trajnostnemu razvoju. Po zmagi Bidna se bo Amerika vrnila k Pariškemu sporazumu, poleg tega se bo Saturn kazal na vsakem koraku, hitro bomo lahko spoznavali, kako naše odločitve vplivajo na svet, in učili se bomo odgovornega ravnanja.

Letošnji aspekti močno delujejo na karto Slovenije, saj se dogajajo točno te stvari, ki so zapisane. Torej, progresirana Luna je dosegla Neptuna v karti Slovenije, kar je pokazalo, da bo res veliko okužb, po smrtnosti smo dosegli rekorde in imamo vlado, ki izraža precej skrajna prepričanja in se obnaša zelo nacionalistično.

Marca lahko pričakujemo spremembo vlade, ta ne bo tako izrazita, ampak se bo začela dogajati korenitejša sprememba politike, z večjo usmerjenostjo k razvoju in uresničevanju ciljev za zmanjševanje izpustov toplogrednih plinov. Spomladi se bo pokazala huda zadolženost Slovenije, protesti se bodo spet nadaljevali, ljudje bodo zahtevali spremembe davčnega sistema.

Bistvene spremembe v slovenski politiki, s premiki proti zelenemu gospodarstvu in odprti družbi, se bodo začele dogajati šele po letu 2022. Izraziteje po letu 2025.

Vir: Nova