Šamanska astrologinja Gaia Asta opozarja: Aspekti kažejo na slab scenarij, epidemija se bo v Sloveniji razbohotila in trajala

Šamanska astrologinja Gaia Asta opozarja: Aspekti kažejo na slab scenarij, epidemija se bo v Sloveniji razbohotila in trajala (foto: Unsplash) Unsplash
13. 10. 2020

Vse kaže, da bo drugi val koronavirusa še močnejši kot je bil prvi in šamanska astrologinja Gaia Asta ne napoveduje nič kaj rožnatih časov.

"Astrološko nebo kaže, da smo v močnem obdobju zdravljenja in opuščanja lastnih negativnih navad in načinov reagiranja. Retrogradni Mars nam je pomagal, da smo prečistili svoje lastno ne sočutje do drugih ljudi in do sebe, kar pomeni, da smo zanikali svojo resnico in raje ugajali. To dvoje oblik odzivanja prinaša Mars v svojih negativnih aspektih, ko pa se izčistijo, se naše početje spremeni v pozitivno akcijo, ki je sočutna do drugih in je sledenje svoji lastni resnici," je na svojem Facebook profilu razkrila šamanska astrologinja Gaia Asta.

"Ta teden bo retrogradni Merkur proces zdravljenja nadaljeval in nam bo dal možnost, da pretehtamo svoje pretekle odločitve in popravimo napake, ki smo jih storili, ker smo stvari gledali preveč površno."

"Oba retro planeta, Mars in Merkur sta povezana z odnosi in nas učita, kako na bolj sočuten način ustvarjati odnose in prav tako, da nekatere odnose, ki ustvarjajo zgolj negativne odnose, opustimo."

"V času retrogradnega Merkurja nas čaka veliko slabih aspektov, ki nas opozarjajo, da moramo spremeniti svoje vedenje, svoj način življenja in postati odgovorni, do narave in življenja nasploh. Pri tem lahko vidimo, kako se v družbi ponovno razrašča okuženost s korona virusom, na kar bi spet lahko sami vplivali s samozaščito in odgovornim ravnanjem do drugih ljudi."

"Aspekti kažejo na slab scenarij, epidemija se bo v Sloveniji razbohotila in to bo trajalo toliko časa, dokler se vsi ne bodo znali vesti odgovorno in spoštljivo do soljudi.
Zemlja, narava zares potrebuje naš takojšnji odziv, da začnemo živeti drugače in astrološki planeti ravno v tem pogledu ustvarjajo velike zanke, začenjajo nove cikluse, ki povzročajo temeljite spremembe v družbi, v načinu življenja," je še dodala.