Šamanska astrologinja Gaia Asta razkrila, kaj nam prinaša Sončev mrk, ki prihaja to soboto

Šamanska astrologinja Gaia Asta razkrila, kaj nam prinaša Sončev mrk, ki prihaja to soboto (foto: Pixabay) Pixabay
18. 6. 2020

Obdobje med mrki je čas, ko se dogajajo spremembe, ki se rojevajo znotraj nas in se odsevajo skozi družbena dogajanja.

"Tokratni mrki nam močno kažejo na klimatske spremembe, pri nas le dežuje in dežuje, kot bi bili sredi aprila. Obdobje med mrki je čas, ko se dogajajo spremembe, ki se rojevajo znotraj nas in se odsevajo skozi družbena dogajanja.

Če želimo svoje življenje kakor koli izboljšati, se otresti slabih navad ali negativnih čustev, lahko to storimo v obdobju med mrki. Pred nami, ob mlaju, 21.6. bo kolobarjasti Sončev mrk, na 0 stopinj raka. Energije bo potrebno usmeriti tudi v pozitivne spremembe doma, v lastnem domu, kot tudi v naši genetiki, biti zavestni kaj smo podedovali po naših prednikih, Rak - zodiakalno znamenje opisuje našo genetiko, mitohondrijske gene, ki potujejo po mamini liniji. Skratka poglejte v kateri hiši se vam nahaja 0 stopinj raka, kakšne planete vam osvetli in raziskujte.

Prav tako je to obdobje, kot naročeno za uvide, kaj želimo in na kakšen način lahko do tega pridemo. Zelo pomembno je, da smo v času mrkov pozitivni, iskreni in v stiku s svojo resnico. Mrki niso strašljivo obdobje, pač pa so obdobje priložnosti so mejnik prehoda od starih, k novim energijam."