Šamanska astrologinja razkriva, kaj nam prinaša super luna in kako nas bo zatreslo

11. 8. 2022
Deli
Šamanska astrologinja razkriva, kaj nam prinaša super luna in kako nas bo zatreslo (foto: Profimedia)
Profimedia

Šamanska astrologinja Gaia Asta je napovedala, kaj vse nas čaka ob tokratni polni luni.

"Približujemo se zelo pomembnemu Ščipu, ki bo 12.8. Sonce bo na 19. stopinji leva in Luna v vodnarju, v konjunkciji s Saturnom. Sonce nam bo dal nekakšno analizo preteklega leta, pregled v rezultate, ki smo jih dosegli. Po drugi strani nam bo odstrl tančice prihodnosti, naših prihodnjih korakov in ukrepov. Bodimo pozorni tudi na to, kaj bo prinesla zima, če je mogoče storiti kakšen korak k energijski samooskrbi ali pa boljši izolaciji hiše, sobe in podobno, je še čas, za to. Kajti zima bo prinesla draginjo, ki se bo odražala predvsem v hrani in energiji," je Gaia Asta začela svoj zapis na Facebooku.

"Polna Luna v času leva, nam bo vlila nekakšno notranjo samozavest, da bomo bolj z gotovostjo vedeli kaj hočemo, vendar še bolj pomembno od tega, nam bo Luna pokazala, kako do tega priti. Zaradi vplivov drugih planetov, ima ta Luna že energije, ki vlečejo v devico, torej namesto slavljenja in uživanja, bo Luna bolj odpirala probleme, skrbi in dajala možnost videti prave poti za rešitve," nadaljuje.

"Luna v času Ščipa bo v vodnarju, v konjunkciji s Saturnom, ki bo opravljal prizemljene, konkretne rešitve, za prihodnje korake. Ni naključno, da imamo v letošnjem poletju kar dve Luni, z energijo device, kajti res se moramo dobro pripraviti na jesen in zimo. Pekel klimatskih sprememb je tukaj, divja vojna, zaradi katere bomo odrezani od velikega deleža energentov, obenem pa nam vse kratkoročne rešitve samo povzročajo več izpustov in nam še poslabšujejo situacijo," ni nič kaj optimistična.

"Čas, ko Luna raste, si damo namero, da nam Ščip vlije modrost, da bomo znali modro korakati in zapomnite si, dejstvo je, da smo v izrednih razmerah že kar nekaj časa in temu primerno moramo narediti modre korake, ekološke, trajnostne, ne izgubljati energijo za nepomembne malenkosti, osredotočajmo se le na bistveno," je dodala.

"Saturn je zelo moder učitelj, vendar tudi nepopustljiv, bodite modri in odrasli, to je narek tega Ščipa, v času leva. Izkoristite čas za meditacijo, obred, vision quest ali kar koli. Noč Ščipa bo pomembna za prave vizije," je zaključila.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk