Sara Pirc: Horoskop kaže, da je temperamenta in simpatična

Sara Pirc: Horoskop kaže, da je temperamenta in simpatična (foto: arhiv revije Lea) arhiv revije Lea
25. 8. 2016

Zaradi Saturna v Strelcu s težavo neposredno in odprto zahteva svojo pravico ali zagovarja svojo voljo in želje.

Modra in premišljena

Sonce je bilo ob njenem rojstvu v znamenju Leva, zato je kot ženska privlačna in lepa, a ni nobena lutka. Nedvomno je bistra, čeprav sama včasih dvomi o tem, predvsem ko se spusti v razpravljanje o stvareh, ki jih ne pozna dovolj dobro. Če jo partner razvaja z nakitom in dragimi oblekami, mu to vrne kot zelo dobra gospodinja in čudovita družica.

V partnerstvu ima rada tudi nekaj besede, čeprav partnerja ne bo nikoli ponižala, osmešila ali spremenila v copato. Je zelo energična, vitalna, optimistična, prešerna, zabavna, mladostna in radodarna. Odlikujejo jo dostojanstvenost in plemenitost, samozavest in samozaupanje, veliko da na status, čast, videz in ugled. Ker je zelo silovitega in temperamentnega značaja, sta ji všeč pretiravanje in dramatiziranje. Nikoli ne misli tako hudo, kot včasih poudarja.

Toda drugače enostavno ne more. Obnaša se milostljivo naklonjeno in zato marsikoga razbesni. Sicer pa je duhovita in očarljiva. Včasih jo označujejo velika gospodovalnost, samovšečnost in egocentričnost; ljubi blišč in moč. Je oseba, ki si rada privošči najboljše. Morda res ni vedno v središču pozornosti, vendar v razkazovanju in poudarjanju svojih ustvarjalnih dosežkov resnično uživa.

Veliko energije usmeri v zabavo, rada bi se ukvarjala s športom, vendar hitro obupa. Toda navkljub sicer močni in krepki naravi lahko zaradi prevelike delavnosti boleha za tako imenovanimi managerskimi boleznimi, saj so njene šibke točke srce, krvni obtok, hrbtenica, oči in občutljivost za pljučne bolezni in revmatizem.

Elegantna in urejena

Mars je bil ob njenem rojstvu v znamenju Ovna, zato izraža močno naklonjenost do drugega spola, smisel za ljubezen in lepotne oblike, živ temperament, je družabna in daje veliko poudarka na obleke in stil. Eleganca ji veliko pomeni, vendar niha. Ima obdobja, ko da ogromno, morda celo preveč nase, potem pa včasih preide v obdobja, ko je čisto preprosta. Skratka, zna se obleči za vsako priložnost.

V resnici je v svoji neprebujeni globini zelo strastna. Notranje jo vodita nagon in neustavljiva želja. Do partnerja ni preveč romantično usmerjena, po drugi strani pa od njega pričakuje romantična dejanja.

Čeprav se ne zmeni preveč za partnerjeve potrebe, je težko sama in nenehno išče možnosti za ljubezen ter medsebojne odnose. Nikoli ne zavrže tistega, kar je dobro, ampak ga želi nadgraditi z novostmi, ki še povečajo možnost uporabe. Zelo uspešna je lahko na področju znanosti in uvajanja nove tehnologije. Je napredna oseba, ki ne uvaja sprememb za vsako ceno, ampak je pripravljena na strpno in postopno delovanje v času sprememb.

Estetska in privlačna

Zaradi vpliva lune, ki je bila ob njenem rojstvu v znamenju Tehtnice, ima močno razvit čut za estetiko ter privlačen zunanji videz, a velikokrat deluje raje v senci kot na odru. Je umetniška duša, ljubi vso umetnost in dobro glasbo, umirjeno okolje in lepoto. Ker je zelo spremenljive narave in je kot metulj, način sprostitve najde v glasbi, ki je njen naravni dar. Ima tudi smisel za modo in skrbno izdelan dizajn.

Brez težav sklepa prijateljstva, ampak včasih se mora naučiti reči ne. Je zelo šarmantna, prijazna, prijetna in prijateljska oseba. Nagiba se k uravnoteženju in okolico harmonizira s svojo umirjeno in prijetno energijo, zato so drugi radi v njeni družbi, saj se nikoli ne spušča v konflikte in prepire. Je neposredna in včasih celo ostra z besedami, še posebej takrat, ko je obremenjena s svojimi težavami. Ima zelo zaposlene misli, vendar včasih prav to slabo vpliva na njeno funkcioniranje, saj se ne zna popolnoma sprostiti.

Če svojo jezo preveč zadržuje, je nevarnost, da nenadno eksplodira in poruši zid pred sabo.

Komunikativna in površna

Z Jupitrom, ki je bil ob njenem rojstvu v Dvojčkih, je optimistična, človekoljubna, filozofsko nadarjena, komunikativna ter ima dober humor. Je delovna in rada ima ekstravaganco. Ko se stvari ne odvijajo po njenih načrtih, postane zelo nervozna, nemirna in ni sposobna resnega dela. Pri svojem delovanju mora paziti, da se ne zaplete v podrobnosti in iz pogleda ne izgubi celotne slike.

Finančni uspehi v življenju. Lažja pot do bogastva, vendar po drugi strani pretirana zapravljivost, ki pa je v večini primerov nadzorovana. V kasnejših letih kopičenje bogastva, ki lahko prinese v življenje negativne vzorce. Rušenje svoje sreče z negativnimi vzorci. Nikar naj ne verjame slabim mislim, ki jo občasno preplavijo. Blokade, ki preprečujejo napredek na finančnem področju, vendar jih lahko z vztrajnim delom in samozavestjo za vedno premaga, takrat se ji nakazuje preboj na tem področju, ki bo trajal, dokler ga bo negovala.