Saša Lendero je s svojim bivšim možem povezana vse do danes, bil je glavna zvezda na poroki

Saša Lendero je s svojim bivšim možem povezana vse do danes, bil je glavna zvezda na poroki (foto: Arhiv) Arhiv
30. 9. 2022

Glasbenica Saša Lendero se je že pred časom poročila in svojemu Mihi Hercogu zaprisegla večno zvestobo. A malokdo ve, da sta bila z Miho poročena že v preteklem življenju, a jo je razočaral, saj ni izpolnil dane obljube.

"Poročila se je iz ljubezni, s čudovitim moškim, ki ji je obljubljal uspešno glasbeno kariero in se predstavil kot dober menedžer in glasbenik. Preselila se je k njemu in njegovi družini na Korziko. Imela sta tri otroke," je delčke preteklega življenja Saše Lendero za Dobrokarmo.si odkrila Aleksandra Winkler Drole, karmična diagnostičarka in učiteljica akaških zapisov.

"Njena velika ljubezen do glasbe je ostala skrita v njej. Niti mož, ki je bil sicer dober organizator in vpliven človek, ji ni izpolnil obljube … To se takrat, v prejšnji inkarnaciji ni zgodilo, vendar obljuba dela dolg in v tem življenju sta se ponovno srečala. Bila je ljubezen (ne na prvi pogled, temveč na prvi spev) – ob prvem njegovem petju. Takrat ga je njena duša prepoznala: »Ooo, ti si ta!!!« In njeno srce je vztrepetalo, kot da se ga spomni, da ga že od nekje pozna … Čeprav je sprva zelo dvomila vanj (vzrok dvoma je ostal iz prejšnjega življenja), se je šele kasneje, ko se je izkazal kot mož beseda, prepustila zaupanju," je odkrila v nadaljevanju.

To je zdaj o svojem fatalnem moškem povedala Špela Grošelj, to so mnogi želeli vedeti

"Njen glas je v tej inkarnaciji še vedno tako mehak in globok, da prodre v vsako celico telesa. Svojemu nekdanjemu možu je dala še eno priložnost in seveda je tokrat obljubo izpolnil," je še razkrila  Aleksandra Winkler Drole.