Saša Lošič: Horoskop razkriva, da zna biti tudi trmast in vztrajen!

23. 7. 2016
Deli
Saša Lošič: Horoskop razkriva, da zna biti tudi trmast in vztrajen! (foto: Goran Antley)
Goran Antley

Z Venero v ozvezdju Dvojčkov se rad poigrava s čustvi drugih in je spogledljiv, Merkur v Levu pa mu daje moč, ponos in možnost, da doseže slavo.

Ljubezniv, vendar odločen

Sonce je bilo ob njegovem rojstvu v Raku. Do ljudi je ljubezniv in vljuden, vedno pripravljen pomagati in velikodušen, po drugi strani pa neodgovoren in prebrisan, a se zdi, da mu tega nihče ne zameri. Čeprav razmišlja logično in je prodoren, je preveč trmoglav in omahljiv, da bi mu v poklicu uspelo zlahka, neuspehe pa kljub vsemu težko prenaša, saj je rad v središču pozornosti. Potrebuje veliko topline in ne prenese ugovorov, zato je tudi kot partner precej muhast. Obožuje mirno in lagodno življenje, kjer v okrilju toplega doma in družine vedno nekaj počne in se zabava po svoje. Je zelo hitra in privlačna oseba ter zna nasmejati še tako turobno družbo. Zelo težko se odloči, zato večkrat izbere napačno odločitev, ki jo pa zna zelo spretno rešiti. V zasebnem in poslovnem življenju si prizadeva za uspešno in enakovredno partnerstvo. Prisega na poštene odnose in pravico. Ima naravni dar za pogajanja in diplomacijo, kar lahko v določenih primerih tudi spretno uporabi.

Sproščen in radoveden

Mars je bil ob njegovem rojstvu v ozvezdju Dvojčkov. Rad ima večno, a klasično zapeljevanje, pogovor in sproščenost. Ob telesni ljubezni postane razigran in igriv. Rad ima drugačnost ter nenavadne vonjave in besedila. Mojster je v površinskem dotiku telesa, vendar bo s tem znal pripeljati partnerico do vrhunca. Rad ima dinamičnost in se odlično počuti v podrejenem položaju. Ljubljenje je zanj mistična igra, ki jo obvlada. Mora se učiti umirjenosti in iskati globino. Je zelo zgovoren in se v družbi izjemno dobro znajde. Ima veliko prijateljev in poznanstva na vseh mogočih in nemogočih koncih. Vedno je kje kaj, kar ga zanima. Nov konjiček, tečaj, potovanje, pa tudi zveza. Loti se enega posla, in čeprav ga še dobro začel ni, že ima nov projekt. Ne zanima ga namreč rezultat, ampak sama ideja, nekaj novega. Seveda pa mu je najljubša komunikacija. Neredko je tudi prepirljiv in vodi ga moto, da vedno zmaguje.

Silovit in strasten

Ob njegovem rojstvu je bila Luna v ozvezdju Škorpijona. Vsi njegovi odzivi so siloviti, čeprav se zelo trudi, da bi to prikril. Pogosto misli, da svoja čustva uspešno skriva, vendar jih ne. Nenehno bojuje bitko med nadzorom nad lastnimi čustvi in željo, da bi jih vseeno pokazal, med skrivnostnostjo in željo, da bi svoje občutke zaupal drugim, med strahom zaradi izgube nadzora in skorajda obsesivnim hrepenenjem po zlitju z drugimi. Izjemno dobro se odziva v kriznih okoliščinah. Zelo močno je nagnjen k perfekcionizmu, da je lahko zaradi tega že kar samouničevalen. Od sebe in od drugih preprosto zahteva preveč, zato je življenje z njim včasih nemogoče. Seveda, tudi ljubosumnost je njegova lastnost, ki jo v življenju zelo težko prikriva. Manjka mu globine čustev, čeprav je na začetku, ko je zveza še sveža, videti izjemno navdušen. Je zelo družaben in se rad spogleduje.

Družinski človek

Jupiter, planet sreče, je bil ob njegovem rojstvu v ozvezdju Bika. Jupiter v tej poziciji privlači uspeh in srečo takrat, ko deluje disciplinirano, pošteno, dobrodelno, praktično in se posveča detajlom. Uspešen je v vseh poklicih, povezanih s prehrano in zdravjem in v okviru katerih skrbi za druge. Je realist in mora vizualizirati rezultate, da postane dovolj motiviran, da jih poskuša doseči. Obenem potrebuje veliko spodbude, smernic in temeljitih načrtov, ki ga nazadnje pripeljejo do cilja. Rad ima rutino in preprosto življenje, vedno je pripravljen pomagati, še zlasti v nujnih primerih. Lahko je zelo kritičen, ciničen in zoprn. Veliko mu pomeni srečno in urejeno družinsko okolje.