Scarlett Johansson ljubosumno čuva svojo zasebnost

Igralka je že pred rojstvom hčerke skrbno varovala svojo zasebnost, zdaj pa se medijem še bolj izogiba. (foto: Lea) Lea
3. 2. 2015

Z Ryanom Reynoldsom se značajsko nista dovolj ujela, da bi se zvezdnica Scarlett Johansson odločila z njim imeti otroka. Kaže, da ji francoski novinar Romain Dauriac veliko bolj ustreza.

Čeprav je že več kot desetletje stalnica na velikih platnih, je hollywoodska diva Scarlett Johansson vse prej kot željna pozornosti medijev. S polno 12. hišo v ozvezdju Škorpijona ljubosumno čuva svojo zasebnost in rada živi daleč stran od medijskega blišča, zato jo boste večkrat videli sprehajati se po newyorških ali pariških ulicah, tako kot se sprehajajo vsi navadni smrtniki.

Z Luno v Škorpijonu Scarlett od svojega partnerja zahteva popolno iskrenost in predanost. Blizu ji je najbrž tudi ljubosumje, toda če ji njen izbranec namenja dovolj pozornosti in jo spoštuje tako čustveno kot intelektualno, ji ni težko partnerju dati svobodo, ki jo potrebuje.

V Francozu je našla intelektualnega partnerja

Njen francoski izbranec Romain Dauriac je z ascendentom v škorpijonu zagotovo vreden njenega zaupanja. Tudi on ceni iskrenost, preprostost in ljudi, ki se ne pretvarjajo in imajo kaj za povedati. Je tudi velik intelektualec, ki se zna poglobiti v dobro debato, to pa Scarlett, ki je prav tako zelo intelektualno podkovana, močno ustreza.

Njeno Sonce v konjunkciji z ascendentom v strelcu hrepeni po intelektualnih pogovorih, razpravah, knjigah in vsem drugem, kar izpopolnjuje in zadovoljuje njenega znanja lačnega duha, obenem pa je znana tudi po svoji izrazito liberalni politični usmerjenosti.

V ozvezdju Strelca ima tudi Merkurja, kar še poudarja njeno potrebo po partnerju, ki ji omogoča ne le čustven in duhoven, temveč tudi intelektualen razvoj. Romain je pameten, bister, ekscentričen in malce aroganten moški, ki je za nameček rojen pod srečno zvezdo. Jupiter na ascendentu ga je opremil s čednim videzom, pa tudi z velikim talentom za pisano in govorjeno besedo, zato ni nič čudnega, da je Scarlett hitro podlegla njegovim čarom.

Z Merkurjem v ozvezdju Vodnarja mu njegova intelektualna kariera zelo veliko pomeni, njegova žena pa ga v tem brezpogojno podpira in razume. Ker ima tudi sama Mars v Vodnarju, jo tako in tako privlačijo pametni ter malce arogantni posebneži, zato je Romain idealen moški zanjo. In nasprotno: Romainova Venera v Kozorogu namiguje na to, da ga privlačijo razumne in močne ženske, ki stojijo trdno na zemlji in ki se znajo kdaj pa kdaj pošaliti na svoj račun. In glede na to, da je v Kozorogu tudi Scarlettina Venera, je najbrž odveč omenjati, da je v slavni igralki našel idealno družico.

Čakata jo naporni dve leti

Z Luno v Ovnu ima Romain rad izzive in življenje s hollywoodsko zvezdnico zagotovo spada mednje. Zdaj, ko imata še hčerko Rose, je njun vsakdanjik toliko bolj zapleten. V tem smislu je pred Scarlett precej zahtevno in naporno dveletno obdobje, v katerem bo spoznala veliko novega o sebi in o svojem partnerju, predvsem pa seveda o svoji hčerki.

Brez dvoma bo celoten proces povezan prav z materinstvom, vse pa kaže, da se kljub temu ne namerava odreči novim filmskim vlogam in drugim, manj medijsko razvpitim izzivom, ki se jih bo najverjetneje lotevala skupaj s svojim partnerjem.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri