Seks položaji, ki so vam glede na horoskop pisani na kožo: Poglejte, če to res drži za vas in vašega partnerja!

Seks položaji, ki so vam glede na horoskop pisani na kožo: Poglejte, če to res drži za vas in vašega partnerja! (foto: Profimedia) Profimedia
7. 5. 2022

Če gre verjeti astrologom, na uživanje med posteljno akcijo vpliva tudi datum rojstva.

Pravijo namreč, da za vsak horoskopski znak obstaja položaj, ki mu najbolj ustreza. No, vsak zase najbolje ve, katere posteljne "strategije" mu najbolj ustrezajo, a ni odveč vedeti, kaj bi partnerja najbolj razveselilo. Horoskop je tukaj lahko v pomoč.

Oven - kavbojski slog

Ovnice rade prevzamejo nadzor, zato je prav zato poza kavbojke, v kateri ženska prevzame "vajeti" v svoje roke in nadzoruje potek ljubljenja morda najbolj idealen položaj zanj. Oven je ognjeno znamenje, ki uživa v seksu, blizu pa so mu tudi seksualne fantazije. Namig: Všeč jim je, če jih čvrsto držite za roke in jih poljubljate od vratu navzdol.

Bik - misionarski položaj

Bikom so pri srcu tradicionalni položaji, ko gre za seks. Božanje, praskanje po hrbtu in podobni dotiki bodo bike pripeljali do velikih užitkov. Prav tako prisegajo na tradicijo, zato jim je všeč, če vse poteka po vrstnem redu - od zgoraj navzdol. Zemeljskemu znaku je najbolj všeč, če se začne pri laseh, ušesih, vratu ...

Dvojčki - igranje vlog

Za dvojčke je to nekaj, pri čem se bodo počutili zelo domače. Seks z njimi ni nikoli dolgočasen, igranje vlog pa dodaja nove razsežnosti. Če si sramežljiv/a, začni kar s pošiljanjem sporočil svojemu partnerju in ga nagovarjaj z gospod/gospa. Vedno so odprti za nove izkušnje, zato je igranje vlog tista dejavnost, kjer si lahko vedno nekdo drug. Tudi proti seks-igračkam ne bodo imeli nič proti.

Rak - položaj lotusa

Občutljivim rakom veliko pomeni stik z očmi, zato je ta položaj kot nalašč za njih. Omogoča jim, da partnerja gledata drug drugega v oči, medtem ko sta ovita z nogami. Raki so romantični partnerji, ki iščejo pristno in iskreno zvezo, preden spustijo zidove, ki jih obdajajo. Zato ste lahko pripravljeni na intenzivno zvezo in resnično čuten seks.

Lev - "doggy style"

Položaj, v katerem lahko spustite samonadzor, je kot nalašč za leve. Ti so običajno fizično privlačni ljudje, odlikuje pa jih odločnost. Če je tvoj partner lev, se sprosti in mu/ji prepusti nadzor. Pomagaj jim pri slačenju, medtem pa jih božaj po koži.

Devica - oralni seks

Morda delujejo kot nesproščene in napete osebe, a njihov analitični um in perfekcionizem zelo odlično vplivata na partnerske odnose. Device se ne bodo ustavile, dokler ne opravijo svojega "dela" in dokler niso vsi zadovoljni. Nežni poljubi po trebuhu, dotiki ... To bo vplivalo na to, da ta zemeljski znak doživi pravi čustveni potres.

Tehtnica - seks po telefonu

Za to zračno znamenje seks ni nujno samo fizično dejanje, saj se pri njih vse začne v možganih. Zato je telefonski seks ali pa pošiljanje vročih sporočil kot nalašč zanje. Tehtnice so znane po tem, da nadvse uživajo v seksu, med odnosom pa so rade podložne. Treba jim je povedati, kaj naj delajo, tako da bodo navodila nadvse dobrodošla.

Škorpijon - kjerkoli in kadarkoli, samo v postelji ne

Škorpijoni načeloma nimajo svojega priljubljenega seksualnega položaja. So zelo intenzivni, všeč so jim večkratni orgazmi. Med tuširanjem, pripravljanjem večerje ... Ni pomembno, kje in kdaj. Za seks so razpoloženi vedno in povsod. Veljajo za strastne ljubimce, zato le bodite pripravljeni nanje.

Strelec - seks v avtu

Strelci so vrhunski raziskovalci, zato obožujejo neodkrita "ozemlja." Najbolj jim je všeč seks v avtu na neznani lokaciji, kjer se znajdejo prvič. Veljajo za zelo neodvisen znak, zato imajo težave pri navajanju na seksualno rutino. Bodite odprti za improviziran seks in za nepričakovane lokacije.

Kozorog - 69

Veljajo za praktične, učinkovite in skrbne partnerje, zelo so veseli, če se orgazem doživi hkrati. Zato je položaj 69 njihov najljubši. Kozorogi slovijo po svojem pestrem in rednem spolnem življenju in po svoji vzdržljivosti, zato si je zanje treba vzeti čas in se preprosto prepustiti užitkom.

Vodnar - samokolnica

Vodnar je vedno pripravljen na nove izzive na vseh področjih življenja, tudi ko gre za seks. Razveselili ga boste, če mu/ji podarite Kama Sutro, a do takrat je dobro vedeti, da je položaj, v katerem najbolj uživa, samokolnica. Pri tem položaju se ženska naslanja na roke, partner pa jo prime za noge in jih drži v zraku. Vodnar bo pri tem na vso moč užival.

Ribi - na boku

Ribe se nikoli ne naveličajo božanja in senzualnosti, zato je poza, v kateri sta oba partnerja na boku njim pisana na kožo. Pri tem položaju so roke proste in se jih lahko uporabi za medsebojno božanje. Ribe so zelo skrbni in velikodušni partnerji, ki nikoli ne bodo zapostavili svojega ljubimca ali ljubimke. Veliko pričakujejo, a vrnejo še več.