Shakira je njegova idealna družica, pravi astrologinja Marta

30. 1. 2015

Čeprav za žene nogometašev stereotipno velja, da so plehke in na denar mahnjene avše, za nadarjeno, pametno, ljubečo in uspešno Shakiro tega zagotovo ne moremo reči. Poglejmo, zakaj je za svojega življenjskega partnerja izbrala prav nogometaša.

Zanimivo je, da sta Shakira in njen izbranec Gerard Piqué, zvezdnik nogometnega kluba Barcelona, rojena na isti dan, 2. februarja (ne pa tudi istega leta), kar pomeni, da sta oba rojena v neodvisnem, intelektualnem in ekscentričnem vodnarju. Morda ju prav zaradi njune vodnarjeve napredne miselnosti ne moti desetletna razlika v letih, ki tradicionalno velja za nekaj nezaslišanega. Prej se zdi, da se ne zmenita za tovrstne nepomembnosti in da uživata v skupni družinski idili s sinom Milanom. Za nameček je Shakira pravkar povila še enega fantka, ki je na svet prijokal 29. januarja okoli enajstih zvečer v bolnišnici Quiron Teknon v Barceloni, a sodeč po njenih besedah, pa jih bo v prihodnosti še več.

Razume njegovo čustveno naravo

Kolumbijsko lepotico in španskega nogometnega zvezdnika druži tudi izredno vesela, pozitivna in vročekrvna narava. Z ascendentom v ovnu je Shakira izredno optimistična ženska, ki se ne boji novih izzivov in ki zna vsak trenutek izkoristiti za nove izkušnje in nova doživetja, iz katerih se rada tudi kaj nauči. Tudi njena Venera je v ozvezdju Ovna, in sicer v konjunkciji z njegovo Luno, kar pomeni, da je Gerard v Shakiri našel žensko, ki razume njegovo čustveno plat in ki sočustvuje z njegovimi morebitnimi čustvenimi težavami. Zaradi vpletenosti Lune, ki poudarja materinsko tematiko, tudi ni naključje, da je Gerard za mater svojih otrok izbral prav Shakiro.

Tudi njegov Mars, ki sedi na njenem ascendentu, podpira prej omenjene karmične aspekte in kaže na to, da Gerard v nekem smislu pooseblja Shakirino željo in voljo do življenja ter pozitiven odnos do sveta. Njegova Venera v Strelcu v konjunkciji z Uranom obenem kaže na to, da so mu izredno všeč dinamične, energične in drzne ženske, ki se ne zmenijo za mnenje drugih in ki samostojno in samozavestno stopajo po svoji poti. Shakira je tudi v tem smislu njegova idealna družica, vse to pa govori o tem, da sta vzpostavila stabilno in trdno partnerstvo, ki temelji na skupnih življenjskih pogledih. V svojem življenju se tako ne posvečata le karierama in družini, temveč jima je pomemben tudi dobrodelni vidik slave. Ta je bil za Shakiro, veliko dobrodelnico na področju izobraževanja revnih otrok, že tako izredno pomemben, v Gerardu pa je našla somišljenika, s katerim bo v prihodnosti gradila nove temelje na področju pomoči revnim ter tako in drugače zapostavljenim.

Celo nogometno moštvo otrok

Njena Mars in Merkur v ozvezdju Kozoroga v 10. hiši namigujeta na to, da Shakira stoji trdno na tleh in da je z disciplino, vztrajnostjo in voljo do učenja znala uresničiti ambiciozno željo po izražanju svojih talentov, posledično pa je uspešna na svetovnih glasbenih odrih. Tako kot Gerarda tudi njo žene močna želja po uspehu, priznanju ter poklicnem in duhovnem napredovanju, obenem pa Shakira premore toliko racionalnosti, da se zaveda svojega privilegiranega položaja v svetu in je zato vedno pripravljena biti zgled drugim. Tudi njena Luna v Raku v 4. hiši (hiši družine) razkriva skrbno, toplo in materinsko naravo, ki jo Shakira zna postaviti v ospredje in na njen račun pridobiti še več oboževalcev. Obenem ta položaj kaže tudi na njeno predanost družini, še zlasti otrokom, zato ni nič čudnega, da sta se zvezdnika odločila za nov naraščaj in da Shakira sanja celo o tem, da bo nekoč imela za celo nogometno moštvo otrok. In glede na njeno vztrajnost in hrepenenje je zelo možno, da bo uresničila tudi te svoje sanje.