Shirley MacLaine verjame v NLP-je in reinkarnacijo

1. 1. 2015

Shirley MacLaine, ki je letos dopolnila okroglih 80 let, je izjemno zanimiva ženska. Ne le, da je svojo bogato filmsko, televizijsko in gledališko kariero že kronala z oskarjem, petimi zlatimi globusi in emmyjem, Shirley ne počiva. Še naprej pridno snema filme in piše knjige.

Medtem ko so v eni od nedavnih edicij revije Story objavili njeno življenjsko zgodbo, na tem mestu povzemamo le enega od zanimivejših izsekov:

"Neki ruski režiser, čigar imena ni hotela izdati, je - ravno tako kot ona - verjel v reinkarnacijo in NLP-je. V zapletenem ljubezenskem razmerju jo je naučil piti vodko in kuhati ruske jedi, ko sta se razšla, pa ji je podaril družinsko sveto pismo. Na žalost že pokojnega švedskega predsednika vlade Olofa Palmeja je spoznala na newyorškem protestu proti vietnamski vojni. Čeprav sta bila oba poročena, sta po hitrem postopku postala ljubimca. Hkrati se je zabavala z Andrewem Peacockom, nekdanjim avstralskim ministrom za zunanje zadeve in ambasadorjem v ZDA, kar je bilo morda celo njeno najdaljše razmerje. S pet let mlajšim politikom je potovala po svetu in uživala v pogovorih o letečih krožnikih.

"Andrew je bil kot minister za zunanje zadeve dobro obveščen o vseh informacijah o Alice Springsu, kraju, v katerem v Avstraliji raziskujejo neznane leteče predmete. Ker je moral skrivnost ohraniti zase, mi nikoli ni odkrito povedal, da so NLP-ji nezemeljskega porekla in da obstajajo. Hkrati pa mi nikoli ni rekel ničesar, s čimer bi me prepričal o nasprotnem," je pojasnila Shirley, ki je še danes v prijateljskih odnosih z Andrewem. Njen odprti zakon s Parkerjem pa se je vendarle končal z ločitvijo, a ne zaradi ljubezenskih razmerij, ampak zaradi denarja. Shirley je od enega od svojih spiritualnih svetovalcev namreč dobila informacijo, da ji soprog sistematično krade ..."

Zanimivo?

Celotno zgodbo si lahko preberete na spletni povezavi Shirley MacLaine verjame v NLP-je, v srečne zakone pa ne

Priporočamo