Sporočila Neba: Čas čustvenega razčiščevanja šele prihaja

Sporočila Neba: Čas čustvenega razčiščevanja šele prihaja (foto: Pixabay) Pixabay
19. 7. 2021

V zraku je čutiti kar nekaj napetosti, kar je vsekakor izvor dogajanje iz preteklosti. Dejstvo je, da ste bili potisnjeni ob zid, medtem ko ste zahtevali nekatere odgovore. Vendar vas naj vsaj malo usmerimo v naši dobri nameri. 

 

Čas čustvenega razčiščevanja šele prihaja. V tem obdobju pa je še toliko bolj pomembno, da sledite tistemu, v kar dejansko verjamete in veste, da je situacije možno izpeljati v vašem okviru, brez nepotrebnih neviht. 

Vsaka nevihta, predvsem čustvena nevihta, ki lahko nastane tudi v tem obdobju, vas bo namreč, predvsem na medsebojnih odnosih, lahko da precej izčrpala, ali pa celo predstavila vas v okolici kot nekoga, ki samo išče priložnosti, da bi se kje kaj zataknilo.

Tisto, o čemer razmišljate, čutite in vam je razvidno v vaši okolici, je vsekakor res. Ampak je v tem obdobju moč okolice tista, ki je trenutno nad vami. Dobro bi bilo pustiti času, da tokrat v popolnosti, opravi svojo nalogo. V nasprotnem primeru, tam kjer boste želeli karkoli dokazovati, čeprav imate vse potrebno za to, lahko ostanete praznih rok. 

Drži, da bi kar najraje eksplodirali in zaključili, v trenutku. Vendar tega nikar ne počnite. Počakajte, da čas izriše prave podobe v času in šele nato pridajte svojo resnico k že tako obrnjeni situaciji, ki bo govorila o vaši realnosti in dobri nameri. 

Ne pozabite na najpomembnejše, imejte se radi, najprej sebe in sebi ustvarite dobro okolje, da boste lahko takrat, ko bo to potrebno, v največjo oporo tistim, ki trenutno ne želijo ne slišati in ne videti resnice.

Zapisano po pripovedi Nadangela Gabriela. 

»OČISTI SE IN VSE.«, naj bo vodilo tega obdobja. V znatno podporo pa nam bodo še energije števil 8, 1 in 4. Naj pojasnim, ko imam v mislih energije števil, mislim na tista števila življenjskih poti, ki imajo v tem obdobju posebno nalogo. Energija števila 8 naj bi opevala večnost, neskončnost, kar bo pri razreševanju čustvenih situacij, pomenilo prav to, da bo do cilja preteklo še kar nekaj časa energije in spoznanj. Ne rinite torej v konflikte, če niste povsem prepričani, če je to res tisto, kar želite. Energija števila 1 opeva začetke in tudi tokrat bo v osrčju treh števil tako. Da boste lažje prebrodili dolgotrajno dogajanje, vam bo energija tega števila, v izdatno podporo, saj vam bo omogočala, da se ustavite in začnete situacijo reševati z drugega zornega kota, pri čemer bo energija števila 4, tista zvedava energija, ki bo iz vas, v dani situaciji in v pravem trenutku, privlekla na plano ves ta srh negotovosti, zaradi katerega ste v preteklosti ostali na mestu. Ne prehitevajte v odnosih, prisluhnite sebi in šele za tem naredite korak. 

Uroš Adrian. Več pa tukaj.

Priporočamo