Sporočila Neba: Nahajamo se v obdobju celjenja ran

Sporočila Neba: Nahajamo se v obdobju celjenja ran (foto: Pixabay) Pixabay
26. 7. 2021

Dobro je vedeti, da vsi načrti, katerih si se lotil v obdobju zadnjih dveh kolovratov mesecev), počasi pridobivajo na svoji moči. Pomembno je le, da se jih ne trudiš spreminjati in da ne dovoliš, da bi mnenje okolice vplivalo na drugačen razplet dogajanja, od tvojih zamisli.

Čas je tokrat na tvoji strani. Zato si ga dovoli uporabiti sebi v prid. Nahajava se v času, kjer bi se lahko z veliko mero, ukvarjal z drugimi in njihovimi načeli. Z največjo gotovostjo, lahko rečem, da se nahajava v obdobju celjenja ran, ki so nastale zaradi tvojega življenja po načelu naučenih vzorcev. 

Prišlo je obdobje, ko bo na precej pretkan način izvabilo iz tebe moč, da dokončno opraviš s svojimi strahovi, z vzorci, ki ti onemogočajo, da bi stopil naprej ter prepričanji, za katere enostavno veš, da niso tvoja. Na drugi strani pa vstopaš v precej burno obdobje, kjer boš sicer gradil svoje odnose in si odstiral pot naprej, vendar se bodo našle premnoge kričeče branjevke na tržnici, ki te bodo vseeno želele prepričati, da še ni pravi čas.

Če jih boš poslušal, se boš dejansko ustavil za daljše časovno obdobje. Kar pa vsekakor ne bi bilo dobro, saj Nebo diha s teboj in vedi, da so vse situacije postavljene tako, da boš lahko v popolnosti izrazil sebe in ob močni volji tudi uspel.

Zapisano po pripovedi Nadangela Gabriela.

To precej razburkano obdobje, s svojo zvedavostjo podkrepijo še energije števil 6, 2 in 8. Energija števila 6, ti bo v tem obdobju precej nadzorno izrisovala rešitve, dejstva, prepričanja, pa tudi naloge. Od tebe pa je tako odvisno, ali jih boš pripravljen videti. Energija števila 2, za odtenek ublaži težo predhodne energije in od tebe želi, da se prilagodiš, razčistiš in se v teh okvirjih kočno postaviš zase. Osnovno celico zavedanja, pa s svojo pretkanostjo, znatno podpira energija števila 8, kar bi sicer pomenilo neskončnost, predanost in delovanje. Vendar te v tem trenutku opozarja na to, da bi bilo vredno razmisliti, spustiti in odpustiti. Tukaj, kar ne rini z glavo skozi zid. Vse naredi v tehtnem razmisleku ter preudarnosti. 

Uroš Adrian. Več pa TUKAJ.