Sporočila Neba: Prav zdaj je tisti pravi čas, da narediš korak naprej

Sporočila Neba: Prav zdaj je tisti pravi čas, da narediš korak naprej (foto: Pixabay) Pixabay
9. 8. 2021

V zavedanju najvišje ljubezni, se nahajaš v trenutku odločitve. Ta odločitev je že dolgo tlela v ognjišču tvoje Duše. Pa vendar vse do določenega zavedanja o sebi, ki si ga prejel v preteklih dneh, nisi izbral dovolj poguma, da bi sprejel to odločitev. Četudi se zdi, da je še veliko, iz tvoje preteklosti, za razumeti, sprejeti in ne nazadnje tudi počistiti, je prav zdaj tisti pravi čas, da narediš korak naprej. 

V višjem zavedanju, je prav zares že vse pripravljeno za to, da se boš ti kot utelešena Duša, najlažje izrazil in si dovolil izraziti tisto, zaradi česar si, zaradi česar obstajaš ter da boš korak za korakom počasi, prav zares počasi, pričel uresničevati svoje višje poslanstvo.

Odmisli svoja nesoglasja, ali razmišljanja o tem, kako zelo boš čuden za tebi ljube, če stopiš na svojo pot izraznosti. To je, v tem obdobju, tista prava in edina pot, da se zares uresničiš. 

Zapisano po pripovedi Nadangela Gabriela.

Zaključen krog v energijah  števil 6, 9 in 4, kriči o drznosti. Kar pa pomeni, da bomo primorani v tokratnem obdobju, postaviti določene temelje in ne nazadnje sprejeti tudi odločitev, o kateri že lep čas razmišljamo. Podpora za to, da naredimo prve odločilne korake, je v tem sozvočju energijskih števil tista, ki govori sama po sebi. O čem govori? Govori o drznosti, ki jo znatno podpira energija števila 6. V svojem zrcalu ji drzne preobrate narekuje energija števila 9. Skupaj pa nas dobesedno vabita, da naredimo drzne korake in ne nazadnje, nekaj spremenimo. Energija števila 4, pa je tokrat tista, ki bo ločila razmišljujoče od drznih. Kar na dolgi rok lahko govori tudi o znatni tišini. Pa vendar, vse tri energije v povezavi, spodbujajo in nas podpirajo pri tem, da končno naredimo spremembo ali več njih, ki bodo služile nam in ne mi njim.  

Uroša pa že kmalu lahko v živo videti tudi TUKAJ.

Uroš Adrian. Več pa tukaj.