Sporočila Neba: Preprosto dovoli in pusti, to naj bo tvoje vodilo

Sporočila Neba: Preprosto dovoli in pusti, to naj bo tvoje vodilo (foto: Pixabay) Pixabay
15. 11. 2021

Zagotovo je temu tako, da tam, kjer si pričel uresničevati svoje stvari v preteklih dneh, je vsekakor vredno nadaljevati. Kajti čas, kot ti imenuješ vrtenje obdobij, je tokrat zagotovo postavljen tako, da ti prinaša uspeh na dolgi rok. Zato ti polagam na srce, da ne išči odgovorov tam, kjer jih trenutno ne moreš dobiti, niti ne zaključuj tam, kjer gredo stvari svojo pot. 

Preprosto dovoli in pusti, to naj bo tvoje vodilo. Kajti, prav zavedanje tega, te bo pripeljalo do raznih simbolov v tvoji zgodbi, zaradi katerih boš lažje pustil preteklost in bil še bolj prepričan, da je to, za kar si se odločil, zagotovo prava pot. 

Čas je torej tisti, ki v tem trenutku dela zate. Zato si ga ne jemlji z razmišljanjem o tem in onem ter ga ne zapravi z nekaterimi posamezniki, ki bi samo želeli, da ti spodleti. Po dušnem zapisu je vse pripravljeno. Samo ti si tisti, ki moraš v tem trenutku dopustiti, tako imenovanemu času, da steče svojo pot in ti utre stezo do uresničenja tega, kar si želiš. 

Ne pričakuj, da bodo mnogi razumeli tvoje veselje in ne prizadevaj si toliko, da bi tvojim najbližnjim razložil, kako in kaj. Četudi kdo odide svojo pot, to dovoli. Ali pa, če ima kdo svoje mišljenje, prisluhni. A se ne dovoli zmesti, ker veš zakaj, kako in kaj si se odločil in prav to prinaša uresničenje na dolgi rok. 

Zapisal po pripovedi zavetnice Vivian, Uroš Adrian. Več pa tukaj.

Priporočamo