Sporočila Neba: Preprosto pusti, da čas opravi z nelagodnostjo

Sporočila Neba: Preprosto pusti, da čas opravi z nelagodnostjo (foto: Pixabay) Pixabay
16. 8. 2021

Nenehno se trudiš, da bi nekaj dokazal, dopovedal, uredil, uskladil. Pa vendar, naj te opomnimo, da je trenutno vse prej kot čas za natančne načrte. Trenutno, je že samo stanje duha v tvoji okolici takšno, da dejansko ne veš, kaj bo prinesla tvoja naslednja beseda. Zato previdno, da ne bodo nekateri iz tvoje okolice, prav zaradi tvoje dobrohotnosti, vsa svoja nesoglasja, izlili nate.

Preprosto pusti, da čas opravi z nelagodnostjo. Medtem pa razmisli, kateri trenutki v tvoji zgodbi so še tisti, ki jih morda želiš nadgraditi ali celo pričeti ustvarjati neko novo zgodbo. 

Polagamo ti na srce, da je tukaj vredno razlikovati med načrtom in kreacijo. Čas za načrtovanje, vsekakor ni primeren. Medtem, ko za kreacijo vsekakor je. Iz kreacije se namreč ustvari načrtovanje. Tokrat je toliko bolj pomembno, da se posvetiš svojim čustvom. Da sprejmeš in uskladiš vse tisto, na kar si v preteklosti, zaradi volje okolice, nekako pozabil. 

Vsekakor je pomembno, da v najvišji meri zavedanja, izražaš sebe, a ne pozabi prisluhniti, zato da ne boš po nepotrebnem odrinil, sebi ljubih ljudi, od sebe. Na drugi strani pa dovoli, da se zgodi božja previdnost in da posamezniki, ki enostavno ne razumejo tvoje namere ali celo tebe, da razmislijo ali celo stopijo na svojo pot.

Vendar, tem nikar ne zapiraj vrat, kajti vrnili se bodo skesani. 

Zapisano po pripovedi Nadangela Rafaela. 

V tem obdobju pa je zelo zanimiv splet energij števil 2, 4 in 6. Kar pomeni, da nikakor ni čas za velike zmagovalne zaključke, za brezglavo razreševanje karmično čustvenih vez. Po drugi strani pa je čas, ki ga je dobro posvetiti sebi in lastnemu napredku. Energija števila 2 tokrat govori o tem, da je vredno, za čas lastne kreacije, nekatere stvari iz preteklosti pustiti za delno priprtimi vrati. Pri tem jo znatno podpira energija števila 4, ki prinaša odločitev o vas samih in podpira razmišljanje o kreaciji prihodnosti. Energija števila 6 pa v tem sozvočju obe predhodni energiji podpre s tem, da je vredno v tem času delovati ter se izražati preko lastnega dušnega poslanstva. 

Ne pozabite pa tudi na velik dogodek, ki prihaja, več pa TUKAJ.
Uroš Adrian