Sporočila Neba: Tvoj izbran čas je tukaj zato, da dela zate

Sporočila Neba: Tvoj izbran čas je tukaj zato, da dela zate (foto: Pixabay) Pixabay
13. 9. 2021

Tako zelo preprosto je ljubiti. Ljubiti sebe, ljubiti bližnjega, ljubiti vse, kar je okoli tebe. Vendar ti v svoji želji po uspehu in v tem preprosto biti, pozabljaš na to, kako zelo je pomembno, vsaj za tvoje bližnje, biti kar si. 

Ne želi si želje bližnjega, niti ne njega podobe. Tvoj izbran čas je tukaj zato, da dela zate. Zato ga uporabi in si dovoli dojeti veličino sebe, veličino tega, kar si in tega kar zmoreš pokloniti nekomu, ki je tebi zelo blizu morebiti zelo drag. Največja modrost je namreč, dovoliti in dopustiti dušni mir nekomu, ki te sam prosi. Tak človek te nikoli ne bo zapustil ali pa pozabil nate. 

Medtem, ko lahko vse, še tako dobronamerne besede, zasenčijo tisto pravo resnico in onemogočijo tebi dosego tvojih lastnih ciljev. Naj ne govorijo besede, marveč naj se riše pot, pot, ki je tukaj le zate. Pot, kjer dovoljuješ. Pot, kjer odpuščaš in pa pot, kjer opuščaš. Kajti, le tako boš v največji meri najlažje sledil dogajanju in obstal v sebi, v svojem pravem ravnovesju.

Prav to ravnovesje ti bo omogočilo z mirnostjo sprejemati dane situacije, ti prineslo nekatera spoznanja z vidika odnosov, lahko tudi partnerstva. Vredno je sprejeti in dojeti odločitev drugega. 

Kajti vse, kar se v tem obdobju razide ali odide po svoji poti, se po velikem spoznanju, ki ga oba, v tem trenutku potrebujeta, zagotovo vrne in sreča na popolnoma istem križišču razhoda skozi čas.

Zaupaj, Mati Marija


Po pripovedi Matere Marije (M.M.), zapisal Uroš Adrian. Več pa TUKAJ.

Priporočamo