Sporočila Neba: Verjemi, da te ne bo Nebo prikrajšalo za nič

Sporočila Neba: Verjemi, da te ne bo Nebo prikrajšalo za nič (foto: Pixabay) Pixabay
4. 10. 2021

Vse v danem trenutku, je postavljeno na točno tisto točko v tvoji zgodbi življenja, kjer mora biti. Torej si tukaj na vrsti ti. Na vrsti je tvoje dojemanje sebe kot energije ter tega, da se bo zgodilo le dobro, ker je to tako namenjeno.

Zgodi se, da je prav zaupanje, lahko tisto največje učenje kot lekcija tega obdobja v tvojem življenju zato, da boš lahko, ko bo sonce znova sijalo v svoji neverjetni moči, uresničil namenjeno in zasijal v polni podobi sebe. 

Verjamem, da si že na poti do tja. Vendar, je predvsem od tvojega brezpogojnega zaupanja odvisno, ali si boš dovolil razrešiti nekaj, kar te že dlje časa bremeni. Vse je že pripravljeno na to, da narediš tistih nekaj odločilnih korakov. Čas je tukaj tisti, ki je trenutno še na tvoji strani, a ga ne zapravi za brezmiselna dokazovanja in prepričevanja vseh tistih, ki te ne želijo opaziti ali pa s tabo delovati v pravi luči tvoje Duše.

Zaupanje, je tvoje največje učenje, torej. A verjemi, da te ne bo Nebo prikrajšalo za nič, kar si želiš ali resnično potrebuješ, da boš udejanjil tisto, zaradi česar si pravzaprav prišel nazaj. Zato tudi ni pomembno, da se spuščaš v besedne konflikte. Tistim, ki to želijo, jim dovoli, da živijo v svoji zmoti. Saj drugega ne zmorejo videti. Prav takim, namreč, bodo tvoja pristna in srčna dejanja v prihodnjih dneh, odprla oči in jih morda celo pripeljala do tega, da spoznajo svojo zmoto. 

Ker želiš slediti sebi, si luč. Zato se ne dovoli zmesti, sploh pa ne tega, da bi tvoj plamen v srcu ugasnil. Še ga boš potreboval, la zaupaj. 

Zapisal po pripovedi Nadangela Gabriela, Uroš Adrian. Več pa TUKAJ.

Priporočamo