Sporočila Neba: Že dolgo veš, da bi jo bilo vredno sprejeti ali pa celo že narediti prvi korak

Sporočila Neba: Že dolgo veš, da bi jo bilo vredno sprejeti ali pa celo že narediti prvi korak (foto: Pixabay) Pixabay
25. 10. 2021

Tvoja volja je vse, kar trenutno premoreš in naj te po poti do tvojega cilja, popelje tudi zavedanje o sebi, ki nikakor ni zanemarljivo. Niti ne v teh trenutkih, ko se ti je lahko zazdelo, da se je prav vse ustavilo.

A ta zastoj prinaša tebi kot stvaritelju, nove kreacije, nova spoznanja. Zagotovo tudi novi zagon, ta vsekakor vodi do razreševanja vsega, tudi medsebojnih odnosov, pri katerih se v zadnjem obdobju, tako zelo veliko sprašuješ, kam jih postaviti, kaj postoriti, da bi bilo morda bolje.

Za razumevanje tvojega namena, je tukaj povsem dovolj, da prav ti, neomajno in brez pretiranih dvomov, pričneš slediti svojemu notranjemu namenu. Prav ta notranji namen, ti bo prinesel odgovore, orodja in namere, s katerimi boš s kančkom lastne volje, lahko tisto, kar te na področju čustev najbolj bremeni, vsaj za čas udejstvovanja, postavil na svoje mesto.

Nič ni večno, niti ne za večno. Zato je vredno, da se z vsem svojim bitjem, posvetiš sebi, si privoščiš svoj miselni počitek in dovoliš, da ti čas pokaže jasnost o nameri, za katero že dolgo veš, da bi jo bilo vredno sprejeti ali pa celo že narediti prvi korak. 

Zapisal po pripovedi Svete Vivian, Uroš Adrian.Več pa tukaj.