Sporočilo Neba: Nahajamo se na pragu velike prelomnice

Sporočilo Neba: Nahajamo se na pragu velike prelomnice (foto: Pixabay) Pixabay
8. 2. 2021

Tvoje veselje, v tem tednu, vsekakor ne bo odveč. Nahajaš se namreč v tednu velike prelomnice in premnogih spoznanj. Pred vrati je rešitev situacije, ki je povezana s tvojim čustvovanjem in delovanjem, nasploh. 

 

Četudi se ti bo zdelo nekoliko smešno in za lase privlečeno, naj ti povem, da je tokrat od tvojega dojemanja odvisno tudi nadaljevanje začrtane zgodbe. Vem, da bo tokrat težko, ampak zelo pomembno je, da verjameš v pozitiven razplet. Kajti vse v Nebeškem kraljestvu je postavljeno tako, da bo v ospredje postavljena tvoja izraznost. 

Kot opozorilo naj ti pridam še to, da je čas, da se nekako nehaš skrivati za masko in prilagajati svojo resnico, zato da bi bil sprejet v okolici. Bolj, ko si boš dovolil stopiti na svojo začrtano pot in tudi verjel v pozitiven razplet, več bo tudi tistih ljudi, ki bodo odhajali iz tvoje sredine. Vendar to ne pomeni, da bodo odšli za vedno. Lahko si jim celo hvaležen, kajti naredili ti bodo prostor za novo izkušnjo in dogajanje. 

A, prisluhni si, kajti v tej preizkušnji ne bo časa za moledovanje in dokazovanje. Kot že veš, je vse pripravljeno in čakamo le še na tvoj vzgib, da boš z lastno voljo pognal stvari in situacije v pravo smer. 

Vse, kar boš izbral v tem trenutku, je vsekakor izbor tvoje Duše, ki te bo korak za korakom popeljala naprej in odprla, predvsem nova obzorja, iz vidika tvoje lastne samopodobe. 

Pripoveden in igriv teden želim.

Uroš Adrian Več pa TUKAJ.

Priporočamo