Sporočilo Neba: Nikar ne zanemari tistega, kar čutiš

Sporočilo Neba: Nikar ne zanemari tistega, kar čutiš (foto: Pixabay) Pixabay
6. 9. 2021

Prisluhni sebi, bi bilo tokratno vodilo. Kajti, si na zelo dobri poti, da končno dosežeš vsaj delček tistega, kar si se namenil. Tukaj pa ne pozabi in nikar ne zanemari tistega, kar čutiš ali zaradi lastne želje po uspehu, ne zanikaj sebi bližnjih. 

Mnogokatera beseda prav njih, te bo lahko odvrnila iz tvoje poti namer. Prav zato je toliko bolj pomembno, da začneš verjeti v svojo lastno moč. Kajti, ta bo v prihajajočih dneh, izrednega pomena. Vendar, ne predaj se malodušju in ne pozabi na svojo stoično držo. 

Čas je, da pričneš slediti temu, kar čutiš in si ne dovoliš zmesti tistim, ki bi morebiti želeli biti na tvojem mestu, pa tega ne upajo priznati na glas. Kot opozorilo pa naj velja, da kljub vsemu, tukaj ni čas velikega zaključevanja, na nobenem področju. Prav zaradi vzdržnosti situacije, se skušaj ustaviti, razmisliti. Ne zaključuj brezglavo odnosa tam, kjer veš, da imaš še veliko za povedati. 

Turbulenten zaključek ali brezglavi presek odnosa iz tvoje strani, bi lahko skozi čas,  tudi obžaloval. Zato prisluhni in ne glede na to, kaj se zgodi, počakaj na svoj pravi korak.

Zapisal po pripovedi Nadangela Mihaela, Uroš Adrian.

Z Urošem pa se lahko srečate tudi TUKAJ.