Sporočilo Neba: To bo teden velikega poka

Sporočilo Neba: To bo teden velikega poka (foto: Pixabay) Pixabay
15. 2. 2021

Nekakšna ujetost, ki je lahko posledica preteklih dni, se bo počasi pričela spuščati v trenutku, ko si boš dovolil sprejeti dejstvo, da ni vse rešljivo v trenutku. Vse, kar se dotika tvojega Življenja tukaj na Zemlji, potrebuje svoj čas in čas naj bo tokrat tudi tvoj zaveznik. 

Ne rini z glavo skozi zid v želji, da bi te razumeli drugi. Še manj pa se trudi razložiti nekaj, kar trenutno nekaterim posameznikom, okoli tebe, ne zmore biti razumljivo. 

Teden, ki je pred nama, bi tako lahko poimenovala tudi teden 'velikega poka'. Namreč, na čustvenem področju se bo mnogim lahko dogodilo, da bo lava, ki že nekaj časa tli na dnu oceana neizrečenih čustev, privrela na površje. Ko se to zgodi, si ti nekoliko v prednosti. 

Vredno se je zavedati tega, da vsako poleno, ki jo vržeš v ognjišče, razplamti. Vsak še najmanjši ogenj lahko povzroči tudi požar. Ja dogajalo se bo in na trenutke se ti bo lahko zazdelo, da nisi slišan. Vendar, zavedaj se, da je to le obdobje in pot do zorenja Duše. 

Čas, ki ga imaš na razpolago, torej raje posveti sebi in temu, kar želiš doseči, da boš končno, v zavedanju in objemu najvišje Ljubezni, v popolnosti začutil sebe. 

Preudaren teden v objemu Ljubezni.

Uroš Adrian. Več pa TUKAJ.

Priporočamo