Sporočilo Neba: Vse v tvojem času je postavljeno tako kot mora biti

Sporočilo Neba: Vse v tvojem času je postavljeno tako kot mora biti (foto: Pixabay) Pixabay
2. 8. 2021

Zdi se, kot da zatišju dogajanja, nikakor ni konca. Pa vendar, imaš pri sebi vsa mogoča orodja, da v svoji zgodbi življenja, narediš spremembo. Tudi, če boš okleval do skrajnosti, bo ta sprememba prišla v tvoje življenje, ker ti je namenjena. Da pa bo ta sprememba imela zate pozitivno noto, pa se je vsekakor vredno odločiti, kaj je tisto v tvoji zgodbi, čemur boš dal vrednost, kaj boš opustil in kaj nadgradil. 

Vse v tvojem času je postavljeno tako kot mora biti. Odvisno je le od tebe, od tvoje volje in zaupanja, kdaj se boš soočil z namenjenim in iz njega izvlekel tisto dobro zate. 

Zakaj najprej razmišljaš o negativnih stvareh?

Kajti vse, kar ti bo prinesel tok dogajanja v tvojo zgodbo, ima vsekakor pozitivne namere ter posledice zate. Tisto, kar je zares pomembno pa je, da pri odločitvah, zaključevanjih ter vnovičnih začetkih, ne rineš z glavo skozi zid. Da enostavno pustiš času svoj potreben čas.

Ko to storiš, preprosto gojiš zaupanje do sebe, do vsega kar je in do drugih. In to naj bo tvoje največje učenje, tudi v vseh medsebojnih odnosih. Morda ni res, morda res ni vse tako kot bi želel videti, a vendar imaš, iz strani Neba, znatno podporo in moč, da situacije in dogajanja spelješ tako, da se boš tam, kjer si, počutil najbolje. 

Zapisano po pripovedi Nadangela Mihaela. 

Začetek osmega kolovrata nam bo postregel še s precej zvedavo energijo števil 7, 4 in 5. Kar pa pomeni, da nam bo lahko uspelo vse, za kar ne bo povod naš Ego. Energija števila 7 bo tako znatna podpora pri postavljanju novih temeljev, saj bodo dobro skrite nove priložnosti vidne le tistim, ki jih bodo zmogli videti le tisti, ki bodo resnično sledili sebi in svoji višji nameri. Energija števila 4 bo tako zanetila nevihto v medsebojnih odnosih. Ti se bodo pa potem sčasoma lahko ponovno oživeli ali popolnoma zvodeneli. To je vsekakor dobro, saj število 5 prinaša ideje o novih načrtih, ki imajo sicer svoj začetek v preteklosti, ampak se jih bo prav, zaradi postavitve našega dojemanja, dalo ponovno zagnati na dolgi rok. 

Uroš Adrian. Več pa TUKAJ.

Priporočamo