Spoznajte in izkoristite polne lune v letu 2019 v svoj prid!

4. 1. 2019
Deli
Spoznajte in izkoristite polne lune v letu 2019 v svoj prid! (foto: Profimedia)
Profimedia

Energija polne lune poveča čustva, občutke, prinaša številne duševne procese, sanje in še mnogo več, predvsem globokega in skrivnostnega. Njena energija lahko povzroči napetost in neprijetno trenje, zato preberite kakšen vpliv bo imela Polna luna v letošnjem letu, da boste pripravljeni na njeno intenzivno moč vedno, ko se bo pojavila.

Ne pozabite pa, da je Polna luna tudi čas hvaležnosti, ki priznava lepoto življenja samega in vsega, kar vas obdaja. Morda boste začutili gorečo željo, da izrazite svojo ustvarjalnost in da s silovitimi, a globokimi nežnimi vibracijami spustite vse vidike svojega življenja, ki ne služijo več viziji vaše duše.

Snežna Polna luna - 19. 2. 2019

Snežno luno imenujemo tudi Polna luna lakote, ali Obetajoča Luna. Ustvarja dvomljiv čas, navidezno željo po redu in disciplini, na drugi strani pa borbo s samim sabo, težke trenutke in boj, ki običajno ne pride do končne točke, ampak se nekje ustavi in ostane celo pozabljen. Močna nakopičena energija v vseh pogledih življenja, lahko povzroči, da še najbolj samozavestna oseba želi odnehati in se umakniti. Najboljši način za spopad s to luno je potegniti se vase in globoko pretehtati dejstva, ter o njih razmisliti. Če tega ne morete storiti, se potrudite, da se izogibate konfliktom, negativnosti in se zavedate komunikacije in interakcij z drugimi ter tistega notranjega glasu, ki vam sporoča, da se bo vse uredilo. Nato spremenite svojo zgodbo v pravi smeri.

Najboljši čas za: kozoroge in ribe

Deževnikova Polna luna - 21. 3. 2019

Deževnikovo luno so imenovali  tudi Polna vranja luna, saj je klicanje vran oznanjalo konec zime.

Ta Polna luna novega cikla ustreza ritualu osvoboditve. Spraševali se boste, kje ste še vedno zatirani? Kaj lahko storite, da se osvobodite vseh omejitev? Umaknite se od duševnega suženjstva, in se spomnite pregovora, da nihče razen vas ne more osvoboditi vašega uma. Sedaj je pravi čas, da odprete vrata iz zapora, ki je seveda navidezen. Ta vpliv vas opominja, kaj morate sprostiti, koga morate zapustiti. Skratka umakniti bi se morali tistemu, kar ne podpira več vašega življenjskega potovanja. V tem času bi se morali naučiti sprejemati kompromise in sodelovanja.

Najboljši čas za: ovne in strelce

Rožnata Polna luna - 19. 4. 2019

Ime Rožnata polna luna izhaja iz pomladnih rastlin. Imenovali so jo tudi Jajčna luna, Polna ribja luna in Polna luna brstečih travnikov.

Aprilsko polno rožnato luno spremlja začudenje, zaradi kozmičnega premika v energijah, ki jo spremljajo. Čeprav se imenuje rožnata luna, ne pričakujete, da boste v njenem času samo srečni. Nikar negativne energije ne uporabite za zlobne namene ampak raje postavite sebe v boljše življenje napredujte. Če se odločite, da boste pozitivno sprejeli njene energije, lahko pridobite pozitivne učinke. Sledite svoji intuiciji. Nagnjeni boste k temu, da ste bolj globoko povezani z vašimi notranjimi jazom. Nikoli ni boljšega časa, kot zdaj, da prisluhnete vašim nagonom in jim sledite.

Najboljši čas za: bike in tehtnice

Cvetna Polna luna - 18. 5. 2019

Imenovali so jo tudi Zmajeva luna, kraljica meseca maja, ki naravo krasi s prekrasnimi cvetovi in jo prebuja.

Tehnično naj bi bil to zelo pozitiven vpliv, saj zrcali energijo pomladnega obdobja, vreme se segreva in narava je v polnem razcvetu. Počutiti bi se morali navdihnjene, prihajajo nove ideje in bolj sproščeni tesni odnosi. Toda, ne veselite se prehitro, z njo prihaja tudi bolečina, globoki občutki, ter napeta energija. Prinaša vam krute odgovore na skoraj pozabljena vprašanja, na katera do sedaj niste mogli odgovoriti. Ta luna vas bo luna navdihnila, da naredite nekaj sprememb. Bodite prijazni s svojimi bližnjimi.

Najboljši čas za: škorpijone in device

Jagodna Polna luna - 17. 6. 2019

Imenovali so jo tudi Lotosova luna, povezana pa je z zorenjem jagod.

Ta Luna označuje prelomnico ali manjšo krizo, ki vključuje vaše odnose ali finance. Nadaljuje proces preobrazbe, ki ste ga začeli v zadnjih dveh tednih preden se je pojavila. To je polna luna primerna za preoblikovanje in zdravljenje uničujoče bolečine zaradi bolezni, zlomljenih src, razbitih domov in finančnih dolgov. Prinaša tesnobo, izgubljeno energijo, perverznost, ljubosumje in težave s sorodniki. Notranja napetost in zunanji pritiski lahko vodijo do osebnih konfliktov in kriz, ki odvajajo vašo energijo. Podzavestna zavest omogoča nepristranski in uravnotežen pogled na vaše osebne odnose. Jasno boste videli kakršno koli dinamiko odnosov ali negativne občutke, ki povzročajo neskladje.

Najboljši čas za: leve in rake

Jelenova polna luna - 15. 8. 2019

Imenovali so jo tudi Nevihtna polna luna, saj so v tem času pogoste nevihte ter Luna Lačnega Duha.

Ta luna prinaša čas, namenjen zahvali za vse, kar vam življenje nudi. Močno čustveni čas, ko spomini in sanje pridejo na površje in počutite se lahko sentimentalno. To je čas, da razširite svojo zavest, saj njeni razsvetljujejo vaše srce z ljubeznijo in modrostjo. Prihaja moč, in ta polna luna vas prosi, da naredite notranji globok umik vase in si priznate tudi napake.

Najboljši čas za: vodnarje in bike

Jesetrova Polna luna - 14. 9. 2019

V času te lune, je priporočljivo ozreti se k že začrtanim ciljem in jih popeljati do konca. Poglobite se vas, osredotočite se na rešitve, zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato. Poslušajte svoj notranji glas, tudi takrat, ko bodo vsi želeli drugače, obkrožite se s pozitivnimi ljudmi in se izognite tistim, ki vas vznemirjajo. Osredotočanje na probleme vas vodi v tem času v nezadovoljstvo, zato se raje odločite in začnite delati konkretne korake.

Najboljši čas za: ribe in device

Žetvena Polna luna - 13. 10. 2019

To je čas, ko prihajajo nove smernice, vendar ne popolnoma jasne in odkrite. Boj in dvomi vas ne smejo zadušiti, zato uporabite svoj optimizem in se skušajte v času te Polne lune usmeriti k bolj prijetnim zadevam. Nikar pa težav ne ignorirajte, saj se lahko povečajo.

Najboljši čas za: ovne in vodnarje

Lovska Polna luna - 12. 11. 2019

Lovska luna pred trdo zimo označuje tudi praznik pojedine, imenovali so jo tudi Prijazna Luna. Prinaša čas izpolnjeni želja, vendar le v primeru, če ste se v preteklem obdobju dovolj odrekali in žrtvovali v smeri uspeha ali napredka. Počistila bo nerealne predstave in vas popeljala k bolj konkretnim odločitvam. Na področju ljubezni prihaja z njo popolnoma realna slika.

Najboljši čas za: dvojčke in vodnarje

Hladna Polna luna - 12. 12. 2019

To je Luna dolgih noči, ki je temna, mračna in dvomljiva, imenovali so jo tudi grenka luna. Vzpodbuja nove začetke, vendar se je potrebno globoko zazreti vase, da jih pravi čas spregledate. Čas, obarvan z mislimi o sreči in ljubezni, vendar prepleten s številnimi nerešljivimi vzorci in vprašanji.

Najboljši čas za: rake in škorpijone

Pripravil: Horoskop.si

 

 

 

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan