Spoznajte slabe plati svojega horoskopskega znamenja in se soočite z njimi!

8. 1. 2021
Deli
Spoznajte slabe plati svojega horoskopskega znamenja in se soočite z njimi! (foto: Profimedia)
Profimedia

 Vsi imamo dobre in slabe lastnosti. Nekateri izmed nas smo jih sposobni celo priznati. Če imate v odnosu z nekom ves čas težave, ki si jih ne znate razlagati, bi morali s to osebo, ki je rojena v določenem znamenju morda ravnati drugače in predvidevati, kaj je tisto, kar jo zmoti ali umiri.

Oven

Oven rad odreagira zelo agresivno. Kako umiriti razarjenega ovna?

Oven in ovnica se bosta stopila in postala nežna, če jima boste nudili prijetne komplimente in jima dali vedeti, da sta v določeni zadevi najboljša. Da se oven umiri, potrebuje le nekaj sekund, le na pravi način, nežno, vendar ne prenežno je treba znati z njim.

Bik

Bik je ležeren in počasen. Kako spraviti v pogon lenega bika?

Bika in bikico boste najlažje spravili ven v kakšno športno dejavnost, če jima boste po končani aktivnosti obljubite odlično večerjo. Na področjih, ki ju zanimajo, se vam bosta z veseljem pridružila, tako pri delu, kot tudi pri zabavi, vendar nikakor ne takrat, ko počivata.

Dvojčka

Dvojčki preveč govorijo. Kako utišati radovednega dvojčka?

Dvojček in dvojčica nenehno sprašujeta in želita vedeti vse, zato vas lahko hitro spravita v zadrego. Njunemu vtikanju se izognete tako, da odgovarjate na vprašanja v čisto drugi smeri, se malce pošalite in ju s tem spretno zmedete, vendar pazite, saj rada širita govorice.

Rak

Raki so preveč občutljivi. Kako utrditi nežnega raka?

Rak in rakica sta hitro užaljena, zato jima na miren način razložite, da ju niste želeli prizadeti, lahko pa tudi v komunikaciji z njima malo bolj izbirate besede, s tem boste prihranili marsikateri užaljen pogled ali celo solzice.

Lev

Levi so preveč ponosni nase. Kako oholega leva postaviti na realna tla?

Lev in levinja sta najraje v središču pozornosti, rada se tudi sama pohvalita, najlažje pa boste ugasnili njun blišč, če boste večkrat zapored, ko bosta zraven, pohvalili nekoga drugega. Opazili boste povešen pogled, vendar bosta levčka pristala na realnih tleh.

Devica

Device so preveč analitične. Kako premišljeno devico naučiti spontanosti?

Devica, tako moški, kot ženska hrepenita po urejenosti in disciplini, vendar jima to vzame veliko časa in energije, zato jima čim prej dokažite, da lahko s spontanim pristopom naredite enako ali celo več kot zmoreta ona dva.

Tehtnica

Tehtnice preveč komplicirajo. Kako neodločno tehtnico prepričati, da se odloči?

Pokažite tehnici da so včasih potrebne hitre odločitve, ki sicer niso vedno pravilne, vendar nam prinašajo določene lekcije. Razložite ji, da bo težje osebnostno napredovala, če ne bo sledila svojim lekcijam, za katere pa je potrebno več odločnosti.

Škorpijon

Škorpijoni so ljubosumni in posesivni. Kako omehčati manipulativnega škorpijona?

Ko škorpijona ali škorpijonko nekdo razočara le ta ne izbira sredstev, ne zaveda pa se vedno, da lahko njegovo negativno delovanje pusti posledice. Zato jima čim prej razložite, da se dobro vrača z dobrim, slabo pa je najboljše zakopati in delovati naprej.

Strelec

Strelci niso odgovorni. Kako spontanega strelca naučiti sprejeti odgovornost?

Strelcu in strelki boste najlažje pokazali, kako izgleda njuna neodgovornost, če boste sami namerno zamudili ali pozabili zadevo, ki je zanju pomembnega značaja. Naslednjič bosta krepko razmislila, če vas bosta zopet pustila čakati.

Kozorog

Kozorogi se ne znajdejo v timskem delu. Kako individualista kozoroga usmeriti, da se prilagodi?

Kozorog in kozoroginja imata občutek, da zmoreta vse sama, zato ju boste najlažje prepričali, da potrebujeta pomoč in skupinsko delo, tako da jima razložite, da cenite njuno vnemo in delo, vendar bi radi tudi ostali doprinesli k skupnim boljšim rezultatom. Verjetno bosta kljub prilagajanju želela glavno besedo.

Vodnar

Vodnarji vedno povedno vse v obraz. Kako direktnega vodnarja včasih utišati?

Vodnar in vodnarka nimata dlake na jeziku, kar je v večini pozitivno, saj ne prikrivata, zavajata in ne lažeta, vendar lahko s svojim dolgim jezikom naredita veliko škode. Najlažje ju boste utišali, če se boste v družbi na ves glas pošalili na njun račun, tako kot to počneta sama.

Ribi

Ribice živijo v svojih sanjah. Kako prebuditi labilno ribo?

Ribica, tako moški kot ženska večkrat zamudita kakšno priložnost, saj sta preveč zvesta svojemu svetu sanj, zato ju skušajte prebuditi s kakšno izjemno priložnostjo in ju postavite pred dejstvo, da se morata odločiti takoj in sedaj.

Pripravil: Horoskop.si

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu