TA 4 horoskopska znamenja težko prenašajo stres in so pod nenehno napetostjo: Kako si lahko pomagajo?

TA 4 horoskopska znamenja težko prenašajo stres in so pod nenehno napetostjo: Kako si lahko pomagajo? (foto: Profimedia) Profimedia
4. 12. 2022

Nekateri so pogosteje pod stresom, kakor drugi. Kako to razloži astrologija? 

V današnjem svetu je stres žal postal del našega vsakdana. Praktično nemogoče se mu je izogniti, vseeno pa so nekateri ljudje zaradi lastnega doživljanja sveta velikokrat bolj pod stresom, kakor ostali.

Katera astroznamenja so najbolj podvržena stresu?

Ribi in rak

Ta dva čustvena znamenja si pogosto preveč stvari jemljejo k srcu in posledično se tudi velikokrat obremenjuje po nepotrebnem. Ribe in raki nasploh vsa čustva doživljajo precej intenzivno in tudi ko so pod stresom, je to zelo izrazito.

Vodnar

Kljub temu, da delujejo precej sproščeni, so vodnarji pogosto v skrbeh zaradi malenkosti in tudi zaradi tega, ker imajo občutek, da morajo vedno narediti še več. Veliko energije vložijo tudi za obremenjevanje s stvarmi, na katere nimajo vpliva, s čimer si povzročajo tudi veliko mero stresa.

Oven

Strastni in impulzivni ovni so večkrat nepremišljeni, s svojimi (napačnimi) odločitvami pa si povzročajo skrbi. Včasih so lahko precej neodločeni, kar jim prinaša še dodaten stres.

Lev

Ambiciozni levi imajo visoke standarde. Tako od drugih, kakor tudi od sebe zahtevajo veliko in s svojimi dosežki ne bodo zadovoljni, dokler ne dosežejo najboljšega. Zaradi tega se pogosto preveč ženejo in si povzročajo stres.

Preberite več na Sensa.si