Ta 4 horoskopska znamenja najbolj upoštevajo čustva svojega partnerja

Kako ste lahko bolj srečni?  Predvsem se je treba več pogovarjati in razpravljati. (foto: Shutterstock) Shutterstock
13. 11. 2022

Nekatera znamenja niso navajena razmišljati o drugih osebah, ker so navajena biti neodvisna in se osredotočati na lastne želje in potrebe. Naslednja astrološka znamenja običajno v obzir vzamejo to, kako se bo odzval njihov partner, preden se zavežejo odločitvi, ki bo vplivala na oba. 

Lev

Levi se na prvi pogled morda zdijo egocentrični, vendar se – ko vstopijo v resno zvezo – temu popolnoma predajo. So eno najbolj zvestih astroloških znamenj, zato bodo vedno ravnali tako, kot je najbolje tudi za njihovega partnerja. Navsezadnje pričakujejo, da bo tudi on storil enako. V resni zvezi bodo tako vedno upoštevali partnerjeve občutke in mnenja ter delovali v njihovo najvišje dobro. Pri vsaki odločitvi bodo najprej pomislili na partnerja, preden bodo ukrepali.

Rak

Raki so precej sentimentala znamenja, ki vedno upoštevajo čustva drugih ljudi. Pravzaprav bodo včasih še preveč razmišljali o partnerjevih občutkih in bolj skrbeli za njihovo mnenje kot zase. Ohraniti želijo trden in ljubeč odnos ter partnerja osrečiti kolikor se le da. Ne bodo sprejeli sebične odločitve, tudi, če bodo vanjo prisiljeni. Vedno bodo najprej pomislili na druge. Partnerstvo je ena izmed njihovih najvišjih prioritet.

Ribi

Ribe so po naravi izjemno empatične, zato je skoraj nemogoče, da bi prezrle čustva druge osebe. Če nekoga s svojim vedenjem razburijo, ponoči ne bodo mogle spati – pa tudi, če je bilo le po nesreči. Drugim ljudem, še zlasti svojemu partnerju, bodo vedno dale priložnost, da izrazi svoje mnenje in svoje želje. Pri sprejemanju odločitev bodo pri partnerju raje dvakrat preverile, če se strinja. Resnično jim je mar, kako se počutijo drugi – včasih še preveč.

Devica

Device so velie govorke. Če imajo kakršen koli dvom o tem, kako se boo njihov partner odzval na odločitev, ga bodo potegnile na stran in se z njim pogovorile. Sicer so po naravi precej neodvisne in ne potrebujejo dovoljenja drugih, da bi sprejemale odločitve, a ko so v resni zvezi osebo močno spoštujejo in si želijo prisluhniti njihovim občutkom, da bi sprejele odločitev, ki bo ugodna za oba. Ne želijo, da bi se ljudje okoli njih počutili prezrto ali nelagodno. Čeprav lahko včasih delujejo malce ukazovalno, pa ne bodo nikoli sprejemale odločitev, brez da bi se pred tem posvetovale z bližnjimi. 

Vir: collective.world

Preberite več na Sensa.si