TA astro znamenja vedno povedo, kaj mislijo in česa si želijo, zato je odnos z njimi preprosto super!

TA astro znamenja vedno povedo, kaj mislijo in česa si želijo, zato je odnos z njimi preprosto super! (foto: Profimedia) Profimedia
14. 1. 2023

Nekateri svojih pravih čustev ne znajo in ne zmorejo skriti, zato je odnos z njimi tisto, kar si marsikdo želi.

Povedati partnerju, kakšne so vaše potrebe, je precej težje, kakor si lahko mislite. To ne pomeni, da lahko kar zinete, kaj se vam zdi, da potrebujete. Varujte se cenenih, površnih odgovorov. Večina partnerjev pravzaprav ne more izraziti svojih potreb. Vedo le, da jih imajo. Vedo, kako dobro se počutijo, ko so te potrebe zadovoljene, in kako slabo se počutijo, kadar niso. Vendar utegne biti ubeseditev potreb silno naporna reč. Nekateri, ki svoje potrebe poznajo, jih celo leta in leta skrivajo pred partnerji. Nekateri se jih bojijo razkriti, ker nočejo izzvati prepira. Če vaš partner ne zadovoljuje vseh vaših potreb, je to vaša odgovornost. Prav tako je silno nepravično partnerja kritizirati, če ne prepozna in zadovolji vaših potreb, če jih še sami ne poznate.

Partner vam ne more brati misli, lahko zgolj ugiba, kakšne so vaše potrebe. Poučite ga, kakšne so. Če obstajajo stvari, ki jih še sami niste odkrili, je zdaj čas, da to storite. Ko boste sprejeli izziv odkrivanja in ugotavljanja svojih potreb in jih na koncu razkrili partnerju, boste postali ranljivi. Partnerju boste razkrili zelo občutljive stvari. Če nekomu dovolite, da pozna vaše najintimnejše potrebe, ne morete več imeti zaščitnega zidu. Partner bo o vas izvedel stvari, ki si jih morda prej še sebi ne bi upali priznati. Intimnost pomeni, da delite svoje sanje, pa tudi svoje slabosti. S tem daste partnerju zelo veliko moči. Korak, ki ga boste napravili, je nedvomno velik. Intimno razkritje samega sebe je nedvomno ena najtežjih stvari, ki jih boste v življenju storili. V odnosu s katerimi znamenji zodiaka boste vedno vedeli kaj jim je všeč in kaj ne in česa si želijo?

OVEN

Oven ne zna v odnosu biti drugačen kot direkten. Svoje potrebe izraža spontano in brez zadržkov. Če se oven razkrije, pomeni, da vam zaupa dejstva o svojem najintimnejšem delu, svojo najglobljo resnico. Odgovorni morate biti, izkazati se morate vredni zaupanja. Pokažite, da ste dostojanstveni in spoštljivi. S stvarmi, ki vam jih zaupa oven, morate ravnati kot z najdragocenejšim porcelanom. In nikoli si ne smete dovoliti, da bi kakršenkoli tovrstni podatek, ki vam ga zaupa, navrgli v prepiru. V razmerju z ovnom in ovnico ni prostora za manipulacijo ali za razkazovanja moči. O teh stvareh se ne smete šaliti in tudi za cinične pripombe tukaj ni prostora. To so resne stvari, in če z njimi ne boste prav ravnali, tvegate velikansko škodo. Oven si dovoli občutiti, da je povsem naravno in prav imeti potrebe, ali splošne ali potrebe, značilne le zanj.

DVOJČKA

Dvojčki, zelo dobro se zavedate, da vaše potrebe niso pravilne ali napačne, ampak zgolj so. Te potrebe so čustvene, telesne, duhovne, družbene in potrebe po varnosti. Z razpršenim umom radi dodate še kakšno svojo kategorijo, kadar se vam zdi smiselno. Dvojčki nikakor ne pozabijo, da partnerju tega, česar o sebi ne vedo, ne morejo povedati. Receptu za uspeh v razmerju znajo omogočiti, da zaživi tudi v njihovem življenju. Ko jim je v odnosu dolgčas, se začno spraševati: katere potrebe so predolgo tajili? Morda bodo odkrili tiste, ki so jih tako globoko potlačili, da so že pozabil, da so bile nekdaj del njihovih sanj. Izražanje tega, kar si želijo neprestano vključujejo v svojo vizijo popolnega odnosa in življenja. Zavedajo se, da je prav, da imajo potrebe, in prav je, da pričakujejo, saj jih varnost ne zanima najbolj. Pri izražanju svojih potreb niso nikoli zadržani, znajo jim omogočiti prosto pot.

STRELEC

Strelci v odnosu delujete iskreno in direktno, brez da bi razmišljali, kaj si bo mislila nasprotna stran, govorite, kar imate na umu. Pomanjkanje filtra pomeni, da brez zadržkov delite svoje najgloblje občutke, tudi če to pomeni, da ste tisti, ki naredi prvi korak. Ko ste zaljubljeni, to radi pokažete ne samo ljubljeni osebi ampak tudi svetu. Ko se ne počutite dobro boste to povedali brez zadržkov, če vam nekaj ni všeč, tega enostavno ne boste naredili. Strelci vas skoraj nikoli ne bodo presenetili s kakšnim nerazumljivim dejanjem, saj so odprti kot knjiga. Slabi dnevi in neuspeh so točke, ko strelci direktno povedo, da si namesto nasvetov želijo svoj mir. Nikoli se ne opravičujejo ali razlagajo, zakaj imajo določene želje in potrebe. Če potrebo občutijo, je to dovolj da z njo seznanijo ljubljeno osebo.

Pripravil: Horoskop.si