Tako zelo je Sašo Lendero v preteklosti razočaral njen nekdanji mož

Tako zelo je Sašo Lendero v preteklosti razočaral njen nekdanji mož (foto: Arhiv) Arhiv
29. 11. 2021

Aleksandra Winkler Drole, karmična diagnostičarka in učiteljica akaških zapisov, je o prejšnjem življenju pevke Saše Lendero nanizala izjemno zanimive stvari, med drugim pa tudi to, da sta bila nekoč že poročena z Miho Hercogom.

"Poročila se je iz ljubezni, s čudovitim moškim, ki ji je obljubljal uspešno glasbeno kariero in se predstavil kot dober menedžer in glasbenik. Preselila se je k njemu in njegovi družini na Korziko. Imela sta tri otroke.

Še vedno je opravljala vsa dela v zdravstvu, od tistih najtežjih, ko je bilo treba stati ob strani umirajočim bolnikom, pa do tistih najlepših, ko pomagaš na ta svet novemu bitju – bila je namreč babica pri porodih. Čeprav ji je tedanji mož obljubljal, da bo iz nje naredil veliko glasbeno zvezdo, tako uspešno, da ji nikoli več ne bo treba trdo delati in prenašati mukotrpne bolečine pacientov, se to ni zgodilo … Še en tak kot oče, uh … Kakšne lekcije!

Helena Blagne je takole govorila o svojem partnerju, takšna je prava resnica

Njena velika ljubezen do glasbe je ostala skrita v njej. Niti mož, ki je bil sicer dober organizator in vpliven človek, ji ni izpolnil obljube … To se takrat, v prejšnji inkarnaciji ni zgodilo, vendar obljuba dela dolg in v tem življenju sta se ponovno srečala. Bila je ljubezen (ne na prvi pogled, temveč na prvi spev) – ob prvem njegovem petju. Takrat ga je njena duša prepoznala: »Ooo, ti si ta!!!« In njeno srce je vztrepetalo, kot da se ga spomni, da ga že od nekje pozna … Čeprav je sprva zelo dvomila vanj (vzrok dvoma je ostal iz prejšnjega življenja), se je šele kasneje, ko se je izkazal kot mož beseda, prepustila zaupanju.

V tem življenju se najbolj zanese nase. (Njena duša se je tega naučila iz izkušenj prejšnje inkarnacije.) Rada prisluhne drugim, vendar vse vzame malo z rezervo. Verjame, da je za uspeh treba resno delati in da samo ne pade nič kar tako z neba. Verjame, da moč duha premaga materijo in da prava vera tudi gore premika. Njen glas je v tej inkarnaciji še vedno tako mehak in globok, da prodre v vsako celico telesa. Svojemu nekdanjemu možu je dala še eno priložnost in seveda je tokrat obljubo izpolnil."

Vir: Dobra karma