Tedenska astro napoved (do 26. 6. 2022): POZOR pred ponovitvami življenjskih lekcij, ki smo jih že osvojili

Tedenska astro napoved (do 26. 6. 2022): POZOR pred ponovitvami življenjskih lekcij, ki smo jih že osvojili (foto: Pixabay) Pixabay
17. 6. 2022

So spremembe vedno dobrodejne? Določene prinašajo napredek, druge pa bolj kot ne kaos. Vedno se lahko naučimo nečesa novega o sebi v sicer nevsakdanjih situacijah, zato bodimo ta teden radovedni. 

Napredek ali beg, učenje ali ponavljanje? Včasih stežka razlikujemo ali so lekcije, ki se pred nas postavljajo pravzaprav repriza, ki nam je ni nujno potrebno ponavljati. Seveda se zgodi tudi, da pred lekcijami zbežimo, namesto, da bi se z njimi soočili. To je življenje.

Stopamo v julij, ki prinaša poudarek na osebni in duhovni rasti. Lažje se bodo odločali in prepoznavali mehanizme obrambe, zaradi katerih včasih prezgodaj vržemo puško v koruzo.

Dogodki tedna nam bodo tako ponudili vpogled v mesec, ki prihaja. Pričakovati je, da se bomo sicer še vedno nekoliko bolj čustveno odzivali, da bomo morda celo razdražljivi ali pa izžeti. Namen je prepoznavanje miselnih vzorcev, ki nas omejujejo in pa tudi situacij, odnosov in navad, kjer so potreben spremembe.

Največ sprememb se nam obeta v načinu komunikacije – tako s seboj kot z okolico.

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Ste danes boljši človek kot ste bili včeraj?
  • Kdo vas navdihuje?
  • Zakaj?

UGODEN ČAS ZA:

  • Razumevanje razloga sprememb
  • Spremembo načina komunikacije
  • Učenje tujih jezikov

Število življenjske poti 1

Predvsem vam se obetajo nenavadni prebliski, zamisli in hrepenenje po več neomejenosti. Kdaj ste v zanje pričeli z nečim poponoma novim in nepoznanim?

Število življenjske poti 2

Bodite pozorni na potlačena čustva, ki bi se lahko sprožila v neprimernem trenutku. Razlikujte med preteklostjo ter trenutki, ki vas na preteklost spominjajo.

Število življenjske poti 3

Ne komplicirajte. Ne čakajte, da bo trenutek popoln in priložnost ravno prava. Vi znate vsak trenutek ter dogodek izpopolnit. To je en vaših najmočnejših darov.

Število življenjske poti 4

Bodite podjetni, saj vas obdaja energija, naklonjena obilju ter pričetku novega dolgotrajnejšega posla. Zdaj je čas, da zavihate rokave in ste aktivni.

Število življenjske poti 5

Ta in naslednji teden bi lahko bil muhast in vi z njimi. Ne odločajte se ničesar tehtnega v tem tednu, počakajte vsaj do sobote. Potrpežljivo v pogovor.

Število življenjske poti 6

Morali bi se počutit okrepljeni in pa bolj odločni. Ne nihajte več. Če se bojite, da ne morete zaupati nekom, potem zaupajte sebi. Vse boste zmogli.

Število življenjske poti 7

En izmed vaših darov je znanje: znate se učiti in poučevati. Previdno izbirajte ljudi, s katerimi se družite. Naj vas spoštujejo in ne bolj kot ne kritizirajo.

Število življenjske poti 8

Uporabite bujno domišljijo in ciljajte v nove galaksije, ne samo med zvezde. Zdaj je čas, v katerem boste vi določali meje svojega dometa.

Število življenjske poti 9

Možen je občutek, da ste zabetonirani v tla. zelo verjeten bo tudi fizičen občutek obteženosti in utrujenosti. Bodite nežni do sebe in si spočijte.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, TV voditeljica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

www.lili-sorum.com