Tedenski navdih angelov: Bodite pozorni na čustvo, ki ste ga že davno pustili zadaj

Tedenski navdih angelov: Bodite pozorni na čustvo, ki ste ga že davno pustili zadaj (foto: Profimedia) Profimedia
6. 5. 2019

Čustva, čustva, čustva. Vse skupaj bo namreč precej zapleteno, če se bomo trudili le njih razumeti. Saj bodo situacije vodile v preizkušnje in preizkušnje bodo risale marsičesa na čustvenem področju. Bodite pozorni na čustvo, ki ste ga že davno pustili tam nekje, misleč da ste ga obdelali in prečesali po dolgem in počez. Zdaj se vam lahko ponovno nasmehne in od vas terja, da končno opravite nalogo, kar pa ne bo ravno najlažje.

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Nenehno hrepenenje po bližini, vam odstira stare rane. Vse to skupaj se namreč dogaja z velikim razlogom. Saj ste v odnosih postavljeni tik pred novi začetek. Kar pa ne pomeni, da v vaše življenje vstopa nova oseba, pomeni pa to, da se bodo stare vezi nekoliko obnovile, zato da pričnete izražati sebe in razreševati morebiten dolg na karmičnem odnosu. Zgodba, v katero vstopate, je le začetek tistega dobrega, kar sledi.


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Že dolgo se trudite razumeti vaše osebno poslanstvo. Vendar ste trenutno v situaciji, ko ga ne morete več tako močno razumeti, kot ga močno lahko živite. Iz tega vidika v vašo zgodbo življenja vstopajo novosti in trenutki, ko boste morali čas posvetiti povsem sebi. Ampak ne iz vidika razmišljanja, temveč iz tega vidika, da si dovolite notranje se uskladiti in umiriti.


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Ozirate se v čustveno preteklost in določeni dvomi, ki so s tem povezani, vam lahko povzročijo kar nekaj nesoglasij. Prihaja namreč obdobje, ko se vam bodo določeni dogodki sestavljali in risale določene pretekle situacije kot bi jih imeli na dlani. Tokrat bi bilo dobro, da na vse tukaj pogledate iz vidika modreca in z občutki krivde. Čustva bodo namreč v tem obdobju šipka točka, zato se nikar ne prehitevajte.


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Želite se dvigniti nad vse, da bi se dokončno dokazali. Vendar tukaj previdno. Namreč ni še čas za dokazovanje. Trenutno sestavljate delčke vaše višje resnice, da boste končno lahko v popolnosti razumeli in dojeli vaš notranji namen. Dolgo ste čakali na ta razplet, da bi nekdo končno vam pel slavo. Do tega bo prišlo, vendar morate, preden vstopite v viharje, prisluhniti predvsem sebi in uresničiti tisto nekaj, po čemer že dolgo hrepenite.


Spiritualni medij Uroš Brumen

www.navdihangelov.com