Tedenski navdih angelov: Bolj, ko bomo poslušali sebe, lažje bomo krmarili

Tedenski navdih angelov: Bolj, ko bomo poslušali sebe, lažje bomo krmarili (foto: Profimedia) Profimedia
22. 4. 2019

V 17. tednu bo vse videti preprosto, a bo od nas terjalo veliko mero notranje iznajdljivosti. Bolj, ko bomo poslušali sebe, lažje bomo krmarili skozi časovno noto in vsa spoznanja, ki temu pritičejo. Spet po drugi strani pa bomo v veliki meri srečali sebe, se soočili z željami in lastnimi načrti.

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Po precej nihajočem obdobju, boste končno spoznali, da so bila nekatera odrekanja, prilagajanja, predvsem pa drzne hitre odločitve, nekaj najboljšega, kar ste sploh lahko sprejeli. Končno boste lahko zadihali v lastnem obilju in spotoma pričeli tudi uporabljati svoje višje darove. Le sprostiti se morate in sprejeti, da je bila preteklost takšna kot je, nekaj najboljšega za vas.


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Zanimivo je to, da bi bilo vredno za uresničitev nečesa, zgolj odpreti težka vrata, se soočiti s stvarmi, ki jih je do sedaj na veliko postavljala okolica in jih korak za korakom počasi pričeti tudi pospravljati. Vendar tega nikar ne počnite z občutkom krivde ali z občutkom manjvrednosti. Vaša, ko se boste lahko povsem izrazili in ljudem pokazali tisto svojo pravo moč, šele prihaja.


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Vedite, da je imate od zgoraj neverjetno zaščito. Ta zaščita je namreč za vas zelo pomembna. Omogoča vam namreč izražanje. V kolikor ste v preteklem obdobju doživljali določene prelome, ki so od vas terjali dobro mero iznajdljivosti, bo sedaj potrebno pogledati prav vaši negotovosti v oči. Tako boste spoznali, da imate vso orodje, za uresničitev v rokah. Uporabite ga in spoznali boste, da je bilo vse samo vaš strah.


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Glede na to, da ste v zadnjem obdobju kar nekaj stvari postavljali na novo, s svojimi mislimi pa prav to s pridom podirali, prihaja lekcija odločitve. Ta lekcija vas bo pripeljala do vaše mehke sredice. Tako se boste soočali tudi s svojimi potlačenimi čustvi in preteklimi zgodbami. Spoznanje le-teh, pa bo na vas blagodejno vplivalo in vam narisalo sonce v vaše življenje.


Spiritualni medij Uroš Brumen

www.navdihangelov.com