Tedenski navdih angelov: Čaka nas ogromno spoznanj in novega, vnovičnega učenja

Tedenski navdih angelov: Čaka nas ogromno spoznanj in novega, vnovičnega učenja (foto: Profimedia) Profimedia
7. 1. 2019

Pestro bo na uravnavanju čustvene smeri. Saj so vodniki poskrbeli, da vsa življenjska pravila iz čustvenega sveta, odpadejo. Pestro bo. Ogromno bo spoznanj in novega, vnovičnega učenja. Tako rekoč lahko tudi rečemo, da se bodo vrnile nekatere priložnosti, katerih pa tokrat ni vredno spregledati ali pa jih celo zanemariti.

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Zaradi določenih napetostih, ki so nastale v preteklih dneh, bi se bilo vredno za trenutek ozreti vase in poiskati svojo pozitivno točko. Namreč, z vašimi začrtanimi cilji in pozicijami, ni popolnoma nič narobe. Težava je v tem trenutku samo v tem, da ste zaradi notranjih nesoglasij dovolili, da vam nadvlada vaša temna plat razmišljanja. In to vas je povleklo nekoliko nazaj. Vsi vaši načrti so podprti iz strani najvišjega, zato je sedaj čas, da enostavno začnete verjeti v dobro in kreirate naprej.


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Ta vaša radost in razposajenost, vam bo v prišla v prihajajočih dneh, še kako prav. Četudi so se na vas zgrnili črni oblaki, je to samo prehodno in trenutno je to vaša največja preizkušnja, da boste končno zaupali sebi in verjeli, da lahko z vašo naravnanostjo, vse privlečete ali pa se na drugi strani zelo oddaljite od vašega bistva. Te dni bo na zelo veliki preizkušnji vaša čustvena raven. Saj nekdo iz vaše okolice, ali pa več teh, ne prenese ravno, da bi vse teklo gladko. Vaša mana je ravno v tem, da se skušate tem ljudem približat, namesto da bi jih razorožili z nasmehom in jim odvzeli moč njihovih zlih namenov.


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Ste na točki ogromnega življenjskega preloma, ki bo trajal kar nekaj časa. Ta prelom za vas pomeni veliko pozitivnega. Veliko boste opuščali, razreševali, razstavljali, postavljali in razčiščevali. Tokrat boste, za razliko od preteklih obdobij, tudi slišani. Tako boste največja preizkušnja za tiste, ki so vas vaši dobrohotni nameri, želeli spodnesti ali pa se celo okoristiti z vašim delom. Previdno v partnerstvu kot tudi z vašimi nadrejenimi. Tukaj utegne pokati po šivih. Tudi za vas bo to preizkušnja, ampak je pomembno, da jo razrešite z nasmehom.


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Neko spoznanje, ki izvira iz vaše preteklosti, vam še kar ne da miru. Toda, če boste v tem trenutku pričeli rovariti po njegovih temeljih, lahko zrušite tudi tisto, česar sicer ne bi želeli zrušiti. Pomembno je, da pričnete zaupati in s srcem gledati na namere zunanjega sveta ter se tudi odločati po svoji vesti. Namreč, obdobje ki je pred vami, je obdobje izrazitega učenja in spoznavanje tistega, kar ste kot duša prinesli na svet. Zatorej, utegne biti pestro na vseh področjih. Na področju čustev še posebej previdno pri poslušanju nekoga.


Spiritualni medij Uroš Brumen

www.navdihangelov.com

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri